Bayburt İl Özel İdare şampiyonluk kupasını aldı

Bayburt İl Özel İdare şampiyonluk kupasını aldı

BAYBURT (AA) - TFF 3. Lig 3 Grup'ta mücadele eden Bayburt İl Özel İdare, 2018-2019 sezonu şampiyonluk kupasını törenle aldı. Bayburt Genç Osman Stadı'ndaki...


BAYBURT (AA) - TFF 3. Lig 3 Grup'ta mücadele eden Bayburt İl Özel İdare, 2018-2019 sezonu şampiyonluk kupasını törenle aldı.

Bayburt Genç Osman Stadı'ndaki ligin son hafta müsabakasında Muğlaspor'u konuk eden sarı-siyahlı ekip, 3-1 kazandığı maçın ardından düzenlenen törenle kupasına kavuştu.

Törende konuşan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Guguloğlu, Bayburt İl Özel İdare'nin 2014-2015 sezonunda 3. Lig'e yükselerek profesyonel bir kimlik kazandığını söyledi.

Bayburt İl Özel İdare'nin 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlayarak yeni bir unvan daha kazandığını belirten Guguloğlu, "Federasyon Başkanı Sayın Hüsnü Güreli adına, başta futbolcular olmak üzere teknik heyeti, Bayburt Valisini, kulüp başkanı ile ekibini ve büyük Bayburt taraftarını kutluyor bu başarılarının 2. Lig'de de devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

Guguloğlu, Dede Korkut şehri olan Bayburt'a şampiyonlukların her zaman yakıştığını belirterek, "Başarılarınızın daim olmasını, şampiyonluklar serisinin Süper Lig'e yükselinceye kadar devam etmesini temenni ediyorum." diye konuştu.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ise bu başarının Bayburt ve Bayburtlunun olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından kupa ve madalyalarını Guguloğlu ile Pehlivan'dan alan futbolcu ve teknik heyet, şampiyonluk sevinci yaşadı.

Kupa töreninde, AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Sivas Valisi Salih Ayhan, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Bayburt İl Özel İdare Kulüp Başkanı İsmail Özbek de yer aldı.


- Kupa töreninde evlilik teklifi


Bu arada Bayburt İl Özel İdare'nin forvet oyuncusu Eren Açıkgöz de tören öncesinde madalyasını almak için birlikte tören alanına geldiği kız arkadaşı Tuğşah Eryürek'e evlenme teklifinde bulundu.

Kız arkadaşından "evet" yanıtı alan Eren Açıkgöz, takım arkadaşları ve seyircilerin alkışları arasında Eryürek'e sarılarak yüzüğü taktı.

Eren Açıkgöz, teklifin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce böyle bir teklifi düşündüğünü ancak şampiyonluğu beklediğini söyledi.

Böyle bir ortamda evlilik teklifinin kendisi için daha değerli olduğunu belirten Açıkgöz, "Allah'a şükürler olsun bu duyguları yaşadık. Bizim de hayatımız boyunca çocuklarımıza anlatacağımız güzel bir anımız olacak." dedi.

Tuğşah Eryürek ise teklifin kendisine sürpriz olduğunu ifade ederek, "Çok duygulandım ve ağladım. Ben bütün futbolcuları tebrik ediyorum, güzel bir başarı kazandılar. Sevgilimi de çok seviyorum." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :