Batman Valisi Deniz, yaralı güvenlik korucusu ziyaret etti

Batman Valisi Deniz, yaralı güvenlik korucusu ziyaret etti

Vali Ahmet Deniz: -" Şuan da operasyonlar yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah bunun hesabını soracağız. Yaptıkları hainlikleri yanlarına kalmayacak, er geç hesabını verecekler"

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, önceki gün Kozluk ilçesine bağlı Yedibölük-Bölükkonak mevkisinde terör örgütü PKK mensuplarınca önceden yola tuzaklanan uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcının menfez ve yol kontrolü yapan güvenlik korucularının yaya olarak geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan güvenlik korucusu Muhammed Gülşah'ı evinde ziyaret etti.

Kozluk ilçesinde gerçekleşen ziyaret sırasında Vali Deniz'e, İlçe Kaymakamı Osman Bilici ile Alay Komutanı Mustafa Bakçepınar da eşlik etti.

Yaralı güvenlik korucusuna geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Deniz, "Bu günler o teröristlerin iyi günleridir. Şuan da operasyonlar yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah bunun hesabını soracağız. Yaptıkları hainlikleri yanlarına kalmayacak. Er geç hesabını verecekler. Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, ne yaparlarsa yapsınlar onları inlerine gömeceğiz." dedi.

Yaralı güvenlik korucusunun babası Zeki Gülşah'ın 1992'de PKK terör örgütünün ilçede gerçekleştirdiği saldırıda şehit olduğu, amcaları Resul Gülşah ile Sabri Gülşah'ın ise 2011 yılında Kozluk ilçe kaymakamlığına yönelik saldırısında gazi oldukları öğrenildi.

Vali Deniz, daha sonra ilçe ve ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi. İlçe kaymakamlığındaki Şehit Muhammed Fatih Safitürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Deniz, teröre karşı yekvücut olunması gerektiğini söyledi.

Çocukların terör örgütü PKK'nın tuzağına düşmemesi için muhtarlara büyük görevler düştüğünü vurgulayan Deniz, şöyle devam etti:

"Çocuklarımızın terör odaklarının tuzağına düşmemesi için dikkat edin. Onlara kendi evlatlarınız gibi sahip çıkın. Milli ve manevi değerlere sahip bir gençlik yetiştirmek için kararlı ve cesaretle hizmet vermenizi istiyorum. Bizlerin her konuda iyi olmamız lazım, biz küçük bir devlet değiliz. Batılılar bizi bizden daha iyi biliyorlar. Bizim potansiyelimizi çok daha iyi biliyorlar."

Batılı güçlerin 30-40 yıldır terör örgütü PKK'yı piyon olarak kullandığını anımsatan Vali Deniz, asıl amacın Türk-Kürt savaşı çıkartmak olduğunu söyledi.

Türk ve Kürtlerin asla bu oyuna gelmeyeceğinin altını çizen Deniz, "Batılılar 35- 40 yıldır PKK terör örgütünü başımıza bela ettiler. DAEŞ diye Ortadoğu'da bir terör örgütü ürettiler. Yine bize saldırttılar. Şehirlerimizde insanlarımızı katlettiler. Terör örgütleri bunların piyonlarıdır. Allaha şükür Türkiye eski Türkiye değil, olmayacaktır. Bugün yaşananlar Türklük, Kürtlük meselesi değil. Asıl hedefleri bizim coğrafyamızda bir Türk-Kürt savaşı çıkarmaktır. Ama onların bilmediği bir şey var. Biz bin yıldır bu topraklarda Alparslan'ın ordusunda omuz omuza savaşmışız. Biz o güzel Peygamberin ümmetiyiz . Bizim her şeyimiz beraberdir. Biz birbirimize kardeş kardeşe bağlıyız sevdalıyız. Biz beraberiz ayrımız gayrımız yok." ifadelerini kullandı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :