Batman Valisi Deniz:

Batman Valisi Deniz:

"(Belediyelere yapılan görevlendirmeler) Vatandaşa en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak zorundayız. Devletimizden gönderilen paraları vatandaşların hizmetinde kullanmak tek gayemizdir. Görevlendirilen arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışacaklar, bizler

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, Kanun Hükmünde Kararname ile belediyelere yapılan görevlendirmeye ilişkin, vatandaşa en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak zorunda olduklarını belirterek, "Devletimizden gönderilen paraları vatandaşların hizmetinde kullanmak tek gayemizdir. Görevlendirilen arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışacaklar, bizler de vatandaşların desteğini alarak destek sağlayacağız." dedi.

Vali Deniz, Gülistan Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek, çay içtiği esnafla sohbet etti.

Burada AA muhabirine açıklama yapan Deniz, toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Kimi zaman sıkıntısı olan esnafın kendilerine ulaşamadığını dile getiren Deniz, "Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz, onların dertleriyle dertleniyoruz. Vatandaşımız var ki biz buradayız." diye konuştu.

Deniz, Batmanlı vatandaşların duruşuyla vatanına, milletine bağlılığıyla çok güzel şeyleri fazlasıyla hak ettiğini vurgulayarak, Batman'ın güzel bir kent olduğunu, güzel şeyleri hak ettiğini aktardı.

"Çok daha güzel şeyler olacak. Biz kardeşiz. Kimsenin oyununa gelmiyoruz, gelmedik. Bunu herkes iyi biliyor." ifadelerini kullanan Deniz, KHK ile belediyeye yapılan görevlendirmeden Batman halkının duyduğu memnuniyeti belirtti.

Deniz, belediyelere görevlendirilenlerin asıl görevlerinin halka hizmet olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Belediyelerimiz vatandaşa hizmet için var. Vatandaşa en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak zorundayız. Önemli olan iyi hizmeti vermektir. Bizim tek derdimiz o. Başka bir şeyle uğraşmıyoruz. Devletimizden gönderilen paraları vatandaşların hizmetinde kullanmak tek gayemizdir. Görevlendirilen arkadaşlarımız, gece gündüz demeden çalışacaklar, bizler de vatandaşların desteğini alarak destek sağlayacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :