Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği iftarı

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği iftarı

Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Dr. Hatipoğlu:

İSTANBUL (AA) - Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Dr. Hüsem Hatipoğlu, "Gülen yüzlerin Batı Trakya'ya da yansımasını istiyorum. Hakikaten oradaki kardeşlerimizin bize ihtiyacı var. Bizim borcumuz her konuda onlara yardımcı olabilmek. Eğer bunu yapabilirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz" dedi. 

Hatipoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şubesi'nce Zeytinburnu Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen iftarda, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun iftarda hemşehrileriyle olmak istediğini ancak yoğun siyasi arenadaki çalışmalarından programa katılamadığını aktaran Hatipoğlu, tüm Batı Trakyalılara Müezzinoğlu'nun selamlarını getirdiğini ifade etti. 

Zeytinburnu'nun Batı Trakyalılar için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Hatipoğlu, "Gülen yüzleri görüyorum. Bu gülen yüzlerin Batı Trakya'ya da yansımasını istiyorum. Hakikaten oradaki kardeşlerimizin bize ihtiyacı var. Bizim borcumuz her konuda onlara yardımcı olabilmek. Eğer bunu yapabilirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz" diye konuştu. 

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şube Başkanı Besim İsmailbaşa da iftarda buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Aramızda gençlerin ve kadınların büyük bir çoğunluk oluşturmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Dernek olarak gençlere burs sağlama adına programlar yapmak istiyoruz. Bu konuda sizlerin katkılarını bekliyoruz" dedi. 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun farklı bir programı dolayısıyla iftara katılamadığı bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı