Bataryası şişen cep telefonu alev topuna döndü! Patlama anı kamerada

İstanbul Fatih'te tamire getirilen cep telefonunun bataryası bomba gibi patladı. Elinde alev topuna dönen telefonun dehşete düşürdüğü iş yeri sahibi telefonu tekmeleyerek dışarıya atabildi... O anlar kamerada..

İstanbul Fatih'te tamire getirilen cep telefonunun bataryası bir anda bomba gibi patladı. Alev topuna dönen cep telefonunun patlama anı kameraya yansırken, telefonu tekmeleyerek dışarıya atan iş yeri sahibi olayı ucuz atlattı.

BATARYASI ŞİŞTİ, TAMİRE GÖTÜRDÜ

Olay, dün saat 20.00 sıralarında İstanbul'un Fatih İlçesi Balat Mahallesi'nde meydana geldi. Bataryası şişen ve tamir için bir iş yerine götürülen cep telefonuna tornavida ile müdahale yapılınca telefonun bataryası bir anda bomba gibi patladı.

TELEFON BOMBA GİBİ PATLADI

Patlama sonucu büyük korku yaşayan telefon sahibi, yanan cep telefonunu anlık refleksle tekmeleyerek dışarı attı. Tornavida ile telefona müdahalede bulunan işyeri sahibi ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Olay anı kameralara anbean yansıdı. Patlama sonrası cep telefonu kullanılamaz hale geldi.

"TELEFON CADDEDE HALA YANIYORDU"

Çok şaşırdıklarını belirten iş yeri sahibi Selahattin Kurt, "Müşterinin şişmiş bataryası vardı. "Bunu çıkaralım, patlamasın elimizde" dedi. Çıkarmaya çalışırken maalesef elimizde patladı. Bomba etkisi oluşturdu. Allah'tan refleksimiz güçlüydü. Hemen tekmeyle dışarı attık. Ona rağmen caddede telefon hala yanıyordu. 12 yıldır bu işi yapıyorum. Başımıza geleceğini ummuyorduk. Allah'tan yüzümüze gelmedi. Küçük sıyrıklarla atlattık, bir de gömleğim yandı" diye konuştu.

Bataryası şişen cep telefonu alev topuna döndü! Patlama anı kamerada

Bataryası şişen cep telefonu alev topuna döndü! Patlama anı kamerada

Bataryası şişen cep telefonu alev topuna döndü! Patlama anı kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.