Bataklığa düşen inek el birliğiyle kurtarıldı

Bataklığa düşen inek el birliğiyle kurtarıldı

Osmaniye'de baraj gölünde bataklığa saplanan inek, gençlik kampında kalanlar tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, otlatılmak için götürüldüğü baraj gölü kıyısında bataklığa saplanan inek, yakınlardaki gençlik kampının liderleri ve kamp çalışanları tarafından kurtarıldı.

Kızyusuflu köyünde yaşayan Perihan Keskin, büyükbaş hayvanlarını otlatmak üzere Aslantaş Baraj Gölü kıyısına götürdü. Bir süre sonra ineklerden biri su içmek için gittiği gölün kıyısında bataklığa saplandı. Hareket ettikçe batan ineği kendi imkanlarıyla çıkaramayan Keskin, olay yerine yakın olan Aslantaş Gençlik Kampı'na giderek, yardım istedi.

Kamp çalışanları ve Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen kamp liderleri, ip ve halat kullanarak iki saat süren çalışmanın ardından bataklığa saplanan ineği kurtardı.

Hayvanın sahibi Keskin, yaptığı açıklamada, ilk defa başına böyle bir olayın geldiğini belirterek, hayvanının kurtulmasına yardımcı oldukları için kamp çalışanları ve liderlerine teşekkür etti.

Aslantaş Gençlik Kampı görevlisi Erkan Doğan ise insanlık görevi yaptıklarını ve bir canlının hayatını kurtardıkları için çok memnun olduklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :