Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:- "Bugün açıkçası sürpriz yapabiliriz diye düşünmüştük ama olmadı" - Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic:- "Cuma günü çok zor bir deplasmanda maç oynayarak Giresun'a geldik. Rotasyonla daha çok oyuncu kull


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında kendi evinde Fenerbahçe'ye 72-61 mağlup olan Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, "Bugün açıkçası sürpriz yapabiliriz diye düşünmüştük. Rakibimiz Barcelona Lassa maçından yorgun geldi ama olmadı." dedi.

Trifunovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe'yi yenmek için sonuna kadar mücadele ettiklerini söyledi.

Maçta pek kontrollü oynamadıklarını dile getiren Trifunovic, "En çok beklentimiz olan oyunculardan verim alamadık. Bugün açıkçası 'sürpriz yapabiliriz' diye düşünmüştük. Bütün hafta iyi çalıştık. Fenerbahçe de Barcelona Lassa'dan yorgun geldi. Belki bir sürpriz yapabilirdik ama olmadı. Soğuk kanlı kalamadık, oyunu kontrol edemedik. Belki düşündüğümüzden de yakındık kazanmaya." dedi.

Fenerbahçe karşısında alınan sonuçtan dersler çıkaracaklarını anlatan Sırp başantrenör, "İyi antrenman yapmaya devam edeceğiz. Çok kendimizi geliştireceğimiz, konular var, hem takım olarak, hem de oyuncu olarak. Yarın bir toplantı yapacağız. Maçı izleyeceğiz, nelere iyi yaptığımızı, neleri kötü yaptığımızı göreceğiz. Gereken dersleri çıkaracağız." diye konuştu.


- Fenerbahçe cephesi


Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ise rotasyonla daha çok oyuncu kullanmaya çalıştığını belirterek, etkili savunma yaparak, iyi oynadıklarını kaydetti.

Yeşilgiresun Belediyespor'un maça çok iyi başladığını ifade eden Obradovic, şöyle konuştu:

"Cuma günü çok zor bir deplasmanda maç oynayarak Giresun'a geldik. Rotasyonla daha çok oyuncu kullanmaya çalıştım. Savunma açısından çok iyi bir oyun oynadık. En büyük sorunumuz hücumda. Daha iyi oynayacak kaliteye sahibiz. Topu da herkese çok daha hızlı hareket ettirmemiz gerekiyordu. Bizim için en önemli problem buydu. Onun dışında her şeyden memnunum. Sonuna kadar oyuncular savaştılar, bu benim için çok önemli."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :