Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Markovic:"Maça stresli başladık. Devre arasında oyunculara daha rahat oynamaları konusunda uyarılarda bulundum, ikinci yarı enerjimiz yükseldi"- Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Bazarevich:"İkinci yarıda yaptığımız top ka

İZMİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Trabzonspor Medicalpark'ı 74-59 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, maça stresli başladıklarını ancak devre arasında yaptığı uyarılarla oyuncularının enerjisinin yükseldiğini ve galibiyete ulaştıklarını kaydetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Markovic, "Maça stresli başladık. Devre arasında oyunculara daha rahat oynamaları konusunda uyarılarda bulundum, ikinci yarı enerjimiz yükseldi." dedi.

Savunmada daha sert mücadele etmeleri gerektiği yönünde de oyuncularına uyarılarda bulunduğunu kaydeden Markovic, "İkinci yarıya 4 sayı geride başladık. İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Devamında enerjimiz yükseldi ve galip geldik." ifadelerini kullandı.


- Trabzonspor Medicalpark cephesi


Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Sergei Bazarevich, ilk 20 dakika çok iyi oynadıklarını ancak geri kalan sürede rakibin hızlı hücumlarını durduramadıkları için yenildiklerini belirtti.

Kariyerinde İzmir'deki en kötü sonucu aldığını hatırlatan Bazarevich, şunları kaydetti:

"Daha önce burada rakip takım koçu olarak maçlar kazandım, kupa da kazandım. İkinci 20 dakika rakibin hızlı hücumlarını durduramayınca rakibe öz güven verdik, seyirci baskısıyla da bütünleşince bizim için çok zor oldu. İkinci yarıda yaptığımız top kayıpları maçın skoruna büyük etki yaptı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :