Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic: "Maçın genelinde biraz donuk kaldık ama elimizden gelenin en iyisini yaptık ve kazandık" - Gaziantep Basketbol Başantrenörü Dedas: "Maç içerisinde istediklerimizi yapamadık"

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin ilk haftasında sahasında Gaziantep Basketbol'u 92-85 mağlup eden Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, maçın genelinde biraz donuk kaldıklarını ama ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ve kazandıklarını belirtti.

Trifunovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezona galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İyi ve çok tecrübeli oyunculara sahip rakip karşısında mücadele ettiklerini vurgulayan Trifunovic, "Bu takım genç oyunculardan kurulu. Yine Avrupa'da ilk kez oynayan iki ABD'li oyuncumuz var. Bir adaptasyon süreci olacaktır. Buna rağmen kazandık. Maçın genelinde biraz donuk kaldık ama elimizden gelenin en iyisini yaptık ve kazandık." diye konuştu.

- Gaziantep Basketbol cephesi


Gaziantep Basketbol Başantrenörü Stefanos Dedas ise rakiplerini, kazandıkları için tebrik ettiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Maç içerisinde istediklerimizi yapamadık. Bunun nedeni çok kolay serbest atış çizgisine geldiler. 40 tane serbest atış kullandılar. Maçın sonunda sadece şut imkanı bulabildik. Bu da yeterli olmadı. Avrupa'da insanlarla Türkiye basketbolu hakkında konuşurken, Türkiye liginin çok fiziksel bir lig ve Avrupa'nın en iyi liginden olduğunu bahsediyoruz. Ancak bugün çalınan faul kriterleri bence çok düşük seviyede kalıyor. Oyuncularım her şeyi denediler ama olmadı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :