Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Markovic:- "Banvit gibi ciddi bir rakibe karşı bu şekilde kazanmanız mümkün değil"- Banvit Başantrenörü Filipovski:- "Böylesine zor bir atmosferde önemli bir galibiyet aldık"

İZMİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Banvit'e 85-67 yenilen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, "Banvit gibi ciddi bir rakibe karşı bu şekilde kazanmanız mümkün değil." dedi.

Markovic, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Banvit'i mücadelesinden ve galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Taraftarlarının önünde böyle bir oyun oynadıkları için özür dileyen Markovic, şöyle konuştu:

"Hazırlık döneminde de söylediğim gibi Banvit çok disiplinli bir takım, ritmi kontrol edebiliyor. Maça iyi başladık, ilk çeyrekte iyi oynadık ancak ikinci periyotta ofansif anlamda acele hareket ettik, kolay atışları kaçırdık. Banvit de kolay atışlar buldu. Üçüncü periyotta oyunu tekrar eşitlememize rağmen sakinliğimizi koruyamadık. Çok büyük hatalar yaptık ve kolay basket yedik. Bu bir mazeret değil ama hazırlık döneminde tam kadro olarak hiç çalışamadık. Daha disiplinli oynamalıyız. Hiçbir şey gösteremedik. Bu maçta sadece ilk çeyrekle üçüncü çeyreğin ilk 5 dakikasından memnunum. Banvit gibi ciddi bir rakibe karşı bu şekilde kazanmanız mümkün değil."


- Banvit cephesi


Banvit Başantrenörü Saso Filipovski ise teknik heyetini ve oyuncularını, böyle bir atmosferde kazandıkları için kutladı.

Çok iyi hazırlandıkları müsabakayı çok iyi atlattıklarını kaydeden Filipovski, "Bundan sonra Karşıyaka'ya ve Markovic'e başarılar diliyorum. Böylesine zor bir atmosferde önemli bir galibiyet aldık. Sezonun ilk maçıydı, karşılaşmayı kazanmada bazı detaylar etkili oldu. Ribauntlarda öndeydik, oyunu kontrol etmeyi başardık." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :