Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman: "Oyuncularım iyi bir karakter ortaya koydular ve hiçbir şeyin tesadüf olmadığını gösterdiler" - Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic: - "Bizim sahamızda oynanan iki maçı ve bu akşamki mücadeleyi izleyen herkes a


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final üçüncü maçında sahasında Fenerbahçe'yi 65-63 yenerek seriyi dördüncü karşılaşmaya taşıyan Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, oyuncularının iyi bir karakter ortaya koyduğunu ve sahadan galip ayrıldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, Fenerbahçe'nin pota altı gücünü bilerek maça hazırlandıklarını belirterek, "İkinci maçta Sloukas, Ali Muhammed ve Bogdanovic'in dış atışlarıyla mağlup olmuştuk ve geri gelememiştik. Rakibimizi iyi analiz ettik ve bugün onlara ciddi baskı uyguladık. Böyle olunca Fenerbahçe'nin oyununu bozduk. Fenerbahçe'yi altmışlı sayılarda tutmak büyük başarı. Oyuncularım iyi bir karakter ortaya koydular ve hiçbir şeyin tesadüf olmadığını gösterdiler. Dar rotasyonla oynadığımız için maçın sonunda oyuncular yoruldu ama sonuçta kazanmayı başardık." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Odeabank Kaptanı Sinan Güler ise böyle bir atmosferde kaybetmeyeceklerini bilerek oynadıklarını ve savunma yaparak kazandıklarını aktardı.


- Fenerbahçe cephesi


Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, çok zor bir maç oynadıklarını ve karşılaşmadan önce oyuncularını atmosfere hazırlamaya çalıştığını kaydetti.

Maç öncesi oyuncularından her şeye konsantre olmalarını istediğini belirten Obradovic, "Maç içinde çok fazla iniş çıkış oldu. Bu durum play-off'larda doğal. Galatasaray Odeabank her zamanki gibi savaştı. Seri başlarken sadece basketbolla ilgili konuşmak istiyordum. Bizim sahamızda oynanan iki maçı ve bu akşamki mücadeleyi izleyen herkes aradaki farkı görebilir. Basketbol dışında tek söylemek istediğim bu. Salı günü hedefimiz kazanarak finale kalmak." diye konuştu.

Fenerbahçe Kaptanı Melih Mahmutoğlu ise sadece basketbol oynamaya konsantre olduklarını, seriyi bitirmek için buraya geldiklerini ama bunu başaramadıklarını belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :