Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Anadolu Efes Başantrenörü Çakı:- "Son periyotta yaptığımız savunma beni mutlu etti"- Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz:- "Play-off istiyoruz ve önümüzdeki Royal Halı Gaziantep maçına iyi motive olup, kazanıp play-off'larda yerimizi alacağız"

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 28. haftasında sahasında Muratbey Uşak Sportif'i 71-65 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Ahmet Çakı, Spor Toto Basketbol Ligi'nin ciddi takımlarından biriyle karşılaştıklarını ve güzel bir maç olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çakı, kendileri için zor bir maç olduğunu dile getirerek, "Yardımcı antrenör olsam da takımım adına bazı şeyleri değiştirmeye karar verdim. Play-off'larda daha iyi şeyler başarmak adına oyuncularımla böyle bir karar aldık. Son periyotta yaptığımız savunma beni mutlu etti. Umarım son iki maçı da kazanıp normal sezonu lider bitiririz." ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes oyuncularından Furkan Korkmaz ise maça iyi başladıklarını ve son periyotta oynadıkları basketbolla maçı kazanmayı bildiklerini aktardı.


- Muratbey Uşak Sportif

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, sözlerine ULEB Avrupa Kupası'nda şampiyon olan Galatasaray Odeabank takımı ile Ergin Ataman ve oyuncuları kutlayarak başladı.

Oyuncularının oynadığı oyunula gurur duyduğunu belirten Bulkaz, "Sahada çok iyi mücadele ettik. Son topa kadar oynadık. Play-off istiyoruz ve önümüzdeki Royal Halı Gaziantep maçına iyi motive olup, kazanıp play-off'larda yerimizi alacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Muratbey Uşak Sportif oyuncularından Özcan Sürücü ise son bölümde topları seçerek oynamadıkları için maçı kaybettiklerini vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :