Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic: "Geriden gelip maçı kazanmayı bildik"- Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın: "Maçın genelinde iyi oynadık. Biraz savunmada konsantrasyon problemimiz vardı"

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 28. haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 93-92 mağlup eden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, "Geriden gelip maçı kazanmayı bildik." dedi.

Trifunovic, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın son bölümünde etkili olduklarını belirten Trifunovic, "Oyuncularımı özellikle tebrik ediyorum. Bugünkü maç bizim için çok önemliydi. Hafta boyunca bazı sorunlar yaşadık. Onlarla da mücadele ettik. İyi çalışma yapamadık. O nedenle bizim için önemli galibiyet." diye konuştu.

Aleksandar Trifunovic, son haftalarda çok önemli gelişim gösterdiklerini ve maçları kazandıklarını vurgulayarak, "Rakibimiz ligde önemli sıralamada yer alıyor. Ciddi ve kuvvetli bir takım. Geriden gelip maçı kazanmayı bildik." ifadelerini kullandı.


- "Rakip iyi mücadele etti ve kazandı"


Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın ise iyi mücadele etmelerine rağmen salondan galip ayrılamadıklarını söyledi.

Rakiplerinin kendilerinden daha iyi mücadele ettiğini vurgulayan Çıvgın, "Maçın genelinde iyi oynadık. Biraz savunmada konsantrasyon problemimiz vardı." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :