Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic:"En önemlisi kenardan gelen katkıydı"- Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic:"Fenerbahçe bizden daha iyiydi ve galibiyeti hak etti"


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes'i ikinci yarıdaki iyi oyunlarıyla 77-73 yendiklerini söyledi.

Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısını heyecanlı oynadıklarını belirterek, "Hemen kolay atışlar yaptık ve bu yüzden çok fazla top kaybı oldu. Avrupa Ligi için çok fazla kayıp. Üç sayılık atışlarda da iyi seçimler yapmadık. İkinci yarı farklı olmamız gerekiyordu ve aynen öyle oynadık. En önemlisi kenardan gelen katkıydı. Tüm oyuncular katkıda bulundu" dedi.

Sarı-lacivertli oyuncu Ekpe Udoh ise zor bir deplasman maçına çıktıklarını vurgulayarak, "Çok yavaş başladık ama maçı bırakmadık. Kenardan müthiş katkı vardı" ifadelerini kullandı.


- Ivkovic: "Fenerbahçe bizden daha iyiydi"


Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, psikolojisi çok zor olan bir maçı geride bıraktıklarını aktararak, "Fenerbahçe bizden daha iyiydi ve galibiyeti hak etti" ifadesini kullandı.

Tecrübeli çalıştırıcı, iki farklı oyun ortaya koyduklarını vurgulayarak, "İlk yarı oyunu kontrol ettik. Daha sonra hücum organizasyonumuz kötüydü. Oyun kurucularımızın yaratıcılığı iyi değildi" şeklinde görüşlerini aktardı.

Lacivert-beyazlı takımın genç oyuncusu Cedi Osman da ikinci yarı iyi oynamadıklarını ancak iyi yolda olduklarını vurguladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :