Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Banvit Başantrenörü Filipovski:"Özellikle ikinci devre onları yarı saha hücumunda bırakmak istiyorduk onu da başardık"- Darüşşafaka Başantrenörü Blatt:"Maçın içinde olmaya çalıştık"

BALIKESİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Darüşşafa'yı 68-64 mağlup eden Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, ikinci yarıda istediklerini yaptıklarını söyledi.

Filipovski, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Çok iyi bir takım olduklarını ifade eden Filipovski, "Özellikle ikinci devre onları yarı saha hücumunda bırakmak istiyorduk onu da başardık. Takım olarak yarı sahada çok iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Hücumda da takım arkadaşlarımın çok önemli şutları, çok önemli isabetleri vardı. İyi mücadele ettik, çok iyi bir takımız, önemli bir galibiyet aldık. Taraftarlara da çok teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki maçlarda daha yüksek sayıda taraftar desteğini bekliyorum." diye konuştu.


- Darüşşafaka cephesi


Darüşşafaka Başantrenörü David Blatt da zor bir maç olduğunu belirterek, karşılaşmanın galibi Banvit'i kutladı.

Yorucu bir haftadan geçerek bu maça geldiklerini vurgulayan Blatt, "Maçın içinde olmaya çalıştık. Karşılaşmanın genelinde iyi oynadığımızı söyleyebilirim." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :