Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

- Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:"Bu maçtan sonra herhangi bir şey söylemek çok zor. Maçın hep içindeydik. Sonlara doğru elimize fırsat geçmişti"- Pınar Karşıyaka Yardımcı Antrenörü Cabadak:"Burada bizim için kazanmak önemliydi. Play-of


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında sahasında Pınar Karşıyaka'ya uzatma bölümü sonunda 82-81 yenilen Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, maçın son anlarında ellerine geçen galibiyet şansını kullanamadıklarını söyledi.

Trifunovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, müsabakayı kazanmak için sonuna kadar mücadele ettiklerini belirtti.

İlk yarıda rakiplerine karşı savunma yapmakta zorlandıklarını aktaran Trifunovic, "Bu maçtan sonra herhangi bir şey söylemek çok zor. Maçın hep içindeydik. Sonlara doğru elimize fırsat geçmişti. Yediğimiz sayı, hangi takımın kazanacağını belli etti. Yapacak bir şey yok. Bu, basketbol. Temiz bir sayfa açıp hayatımıza devam etmemiz gerekiyor." diye konuştu.


- Pınar Karşıyaka cephesi


Pınar Karşıyaka Yardımcı Antrenörü Ceyhun Cabadak, Giresun'dan galip ayrılarak play-off iddialarını sürdürdüklerini ifade etti.

Zor bir maç oynadıklarını anlatan Cabadak, şunları kaydetti:

"Oyuncuların hepsini tebrik ediyorum. Çünkü hafta içerisinde Avrupa'dan elendikten sonra psikolojik anlamda düşüş yaşadık. Hemen 2 gün sonra gelip Yeşilgiresun Belediyespor gibi kendi sahasında sert oynayan bir takıma karşı mücadele etmek kolay değil. İlk yarı, oyunu iyi kontrol ettik. Üçüncü çeyreğin ortasına doğru çok fazla boş atış kaçırdık, top kayıplarımızdan kaynaklanan çok kolay sayılar yedik. Bu da rakibimizi yeniden maçın içerisine soktu. Sonunda da maç uzatmaya gitti. Son saniye basketiyle kazandık. Burada bizim için kazanmak önemliydi. Play-off'a bir adım daha atmış olduk."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :