Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

-Bellona AGÜ Başantrenörü Avcı: ''Eksik kadroyla böyle bir maçı kazandığımız için şanslıyız''-Hatay Büyükşehir Belediyespor'un yardımcı antrenörü Hadzidaki: ''Bütün oyuncularım elinden geleni yaptı''


HATAY (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 74-73 yenen Bellona AGÜ'nün başantrenörü Ayhan Avcı, eksik kadroyla maçı kazandıkları için şanslı olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, iki takımında kazanabileceği bir maç olduğunu belirtti.

Haftayı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını ifade eden Avcı, şöyle devam etti:

''Her iki takımda müthiş mücadele etti. Gördüğüm en keyifli maçlardan biriydi. Çok çekişmeliydi. Bence bugünün en kötüsü maçı yöneten arkadaşlardı. İki takım için de çok kritik anlarda yanlış düdükler çaldılar. Bunu kazanırken söylüyorum. Kritik düdüklerin doğru olduğuna inanmıyorum. Eksik kadroyla böyle bir maçı kazandığımız için şanslıyız.''


-Hatay Büyükşehir Belediyespor cephesi


Hatay Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Katerina Hadzidaki, oyuncularının maçı kazanmak adına elinden geleni yaptığını ifade etti.

İki gündür maça odaklanmaya çalıştıklarını anlatan Hadzidaki ''Beyin olarak bu maça hazırlanmak istedik ve gördüğüm kadarıyla da becerdik. Rakip takım bugün gerçekten iyiydi. Hakemlerde birkaç pozisyonumuzu çalmadılar. Bütün oyuncularım elinden geleni yaptı. Bunun için çok memnunum. Daha iyi olacağımızdan eminiz.'' diye konuştu.

Hadzidaki, bir gazetecinin "Eski antrenör Ekin Baş'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshedilmesi takımı etkiler mi?'' sorusuna, ''Bazen takımlarda böyle değişiklikler olabiliyor. Oyuncular veya antrenörler gidip yenileri gelebiliyor. İnşallah Hatay için iyi olacaktır.'' yanıtını verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :