Basketbol: TKBL Federasyon Kupası

Basketbol: TKBL Federasyon Kupası

- Organizasyon, 27 Eylül-2 Ekim'de Edremit'te gerçekleştirilecek


BALIKESİR (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarının katılımıyla düzenlenen Federasyon Kupası, 27 Eylül-2 Ekim tarihlerinde Balıkesir'in Edremit ilçesinde gerçekleştirilecek.

Abdullah Efendi Konağı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Edremit bölgesinin turnuva için elverişli olduğunu ve bu yüzden burayı seçtiklerini söyledi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın basketbolu yıllardır ilçede desteklediğini belirten Özgümüş, "Kendisini belediye başkanı olarak tanıyoruz ama bizim için basketbolun en değerli şahıslarından biridir. O sebeple burası seçildi. Konaklama derdi yok, şehre ulaşım çok kolay. Bir de ekim ayında yağmur çamur olmazsa görüntü de çok güzel. Statümüzde beşer takımlı 4 grubumuz var. Her gün birbirleriyle maç yapacaklar. Cuma dışında bütün günler her iki salonda da maçlarımız var. Herkesi maçlara bekliyoruz."

Toplantıya, Edremit İlçe Spor Müdürü Metin Bilge, Burhaniye Spor İl Müdürü Sabri Pekçan, Antandros Derneği Başkanı Gülçin Cömert, TBF yetkilileri, Federasyon Kupası'nda mücadele edecek takımların antrenör ile oyuncuları katıldı.

Toplantının son bölümünde turnuvada yer alacak antrenör ve oyuncular da söz aldı.

TKBL Federasyon Kupası maçları 27 Eylül-2 Ekim tarihlerinde Edremit Spor Salonu ve Güre Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :