Basketbol: KBSL Türkiye Kupası

Basketbol: KBSL Türkiye Kupası

Orduspor Kulübü Başkanı Pamuk: "Gruplarda ilk iki sırada yer alarak 8'li finalde mücadele etme hakkı kazanmak istiyoruz"

ORDU (AA) - Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, Kadınlar Basketbol Süper Ligi Türkiye Kupası grup elemelerinde, 8'li  finalde oynamayı hedeflediklerini belirtti.

Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KBSL Türkiye Kupası grup eleme müsabakalarının yarın Samsun'da başlayacağını hatırlattı. 

C Grubu'nda mücadele edeceklerini ve karşılaşmaların Canik Atatürk Spor Salonu'nda oynanacağını belirten Pamuk, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Samsun Canik Belediyespor ve Abdullah Gül Üniversitesi ile mücadele edeceklerini söyledi. 

Takımın hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Pamuk, "Bizim hedefimiz belli. Gruplarda ilk iki sırada yer alarak 8'li  finalde mücadele etmek istiyoruz. Rakiplerimizin gücü de ortada. Eleme maçlarında elimizden geleni yapıp amacımıza ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. 

Orduspor için asıl önemli olanın lig olduğunun da altını çizen Pamuk,  "Türkiye kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ama ortada bir gerçek var. Maddi sorunlarımızdan dolayı geç takım kurduk ve antrenmanlara geç başladık. Bundan dolayı takımımızın eksikleri olduğu ortada. Ancak her şeye rağmen Orduspor'a yakışır bir oyun sergileyerek kupada istediğimizi almak istiyoruz" ifadesini kullandı. 

Başkan Pamuk, teknik kadroya ve oyuncularına sonuna kadar güvendiğini ve inandığını da vurgulayarak, taraftarları Samsun'daki maça davet etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı