Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Ligi ikincilikle bitiren Beşiktaş, kupasını Kırklareli'nde aldı

KIRKLARELİ (AA) - Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi'ni ikincilikle tamamlayan Beşiktaş, kupasını Kırklareli'nde aldı.

Bu yıl 25'incisi düzenlenen "Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali" kapsamında, Atatürk Spor Salonu'nda Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan tekerlekli sandalye basketbol takımları "dostluk maçı" etkinliklerine katılan Beşiktaş'a kupasını Kırklareli Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Taner Özgüven verdi.

Özgüven, burada yaptığı konuşmada, ligi ikincilikle tamamlayan siyah beyazlı sporcuları tebrik etti.

Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu belirten Özgüven, "Önümüzde ki yıl siyah beyazlı ekibi şampiyon olarak görmek istiyoruz. Engelli sporcularımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider de, Beşiktaş'lı sporcuları Kırklareli'nde misafir etmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tacettin Çıpa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligi başarıyla tamamladıklarını söyledi.

2015-2016 sezonunda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Çıpa, sezon bitmesine rağmen çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Yeni sezonda güçlü bir takımla mücadele edeceklerini vurgulayan Çıpa, şöyle konuştu: "Lig çok keyifli geçti. Bizim hedefimiz önümüzdeki sene şampiyon olmak, şampiyonluğu sonuna kadar kovalamak. Bunun içinde lig bitmesine rağmen biz çalışmalarımıza devam edeceğiz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı