Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

Canik Belediyespor, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ön eleme rövanş maçında yarın deplasmanda Rusya'nın Chevakata takımı ile karşılaşacak

SAMSUN (AA) - Canik Belediyespor, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ön eleme rövanş maçında yarın deplasmanda Rusya'nın Chevakata takımı ile karşılaşacak.

Canik Belediyespor, ön eleme ilk maçında sahasında 82-79 mağlup ettiği Chevakata ile yarın TSİ 18.30'da Vologda Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Rahatsızlanan başantrenör Mehmet Can Öztürk'ün tedavisinin devam etmesi nedeniyle takımın başında yardımcı antrenör Uğur Özden bulunacak.

Kulüp başkanı Ercan Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Canik Belediyespor'un ilk kez Avrupa kupalarına katıldığını hatırlattı.

Gruplara katılmak için önlerindeki Chevakata engelini aşmak istediklerini dile getiren Bayrak, "Bunun için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Takımımız her geçen gün ritmini bulmaya başladı. Chevakata ekibi de bu kupanın tecrübeli ekiplerinden. Biz de sahamızda gücümüzü ispat ettik. Turu geçip, gruplara katılmak istiyoruz." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :