Basketbol: Federasyon Kupası

Basketbol: Federasyon Kupası

- 18 takımın mücadele ettiği 1. eleme turu maçları tamamlandı- Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent, Gelişim Koleji, Bandırma Kırmızı, Sakarya Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor Beylikdüzü, Bursaspor Durmazlar, Eskişehir Basket ve Afyon Belediyespor bi


ANTALYA (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Federasyon Kupası'nın 1. eleme turunda maçlar tamamlandı.

Antalya, Atatürk ve Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonlarında düzenlenen kupa müsabakalarına katılan 18 takım, 3 grupta karşılaştı.

Organizasyonun son gününde Antalya Salonu'nda oynanan A Grubu maçlarında, Bandırma Kırmızı, Muğla Orman'ı 70-61, Gelişim Koleji, Pertevniyal'i 68-61 ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent ise Yalova Belediye Group'u 81-66 mağlup etti.

Akdeniz Üniversitesi Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu'nda oynanan B Grubu karşılaşmalarında, Akhisar Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi'ni 71-64, Final Gençlik, Mamak Belediyesi Ankara DSİ'yi 81-75 ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor Beylikdüzü'nü 93-67 yendi.

Atatürk Spor Salonu'ndaki C Grubu müsabakalarında ise Bursaspor Durmazlar, Afyon Belediyespor'a 86-82, Türk Telekom, Düzce Belediyespor'a 80-56 ve Eskişehir Basket, Petkimspor'a 79-75 üstünlük sağladı.

Müsabakalar sonucunda, A Grubu'nda ilk sırayı alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent ile ikinci sırayı alan Gelişim Koleji ve üçüncü sırayı alan Bandırma Kırmızı, B Grubunda ilk sırayı elde eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile ikinci sıradaki İstanbulspor Beylikdüzü ve C Grubu'nda birinci olan Bursaspor Durmazlar, ikinci sıradaki Eskişehir Basket ve üçüncü sıradaki Afyon Belediyespor bir üst tura yükseldi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :