Basketbol: 24. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası

Basketbol: 24. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası

- Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor arasındaki maça taraftarlar ilgi göstermedi


ANKARA (AA) - Basketbolda, Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor takımları arasında oynanan 24. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da takip etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ve basketbol federasyonu başkanlığına adaylığını açıklayan Hidayet Türkoğlu da salondaki yerini aldı.

Bu arada her iki takım taraftarları da karşılaşmaya ilgi göstermedi. Yaklaşık 11 bin kişi kapasiteli salonda büyük boşluklar göze çarparken, salona gelenlerin büyük bölümünü ise Fenerbahçe taraftarları oluşturdu.

Sarı-lacivertli takımın taraftarları, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhine tezahüratlar yaptı.


- Mehmet Can Öztürk'e saygı duruşu


Karşılaşma öncesinde, dün hayatını kaybeden Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk için saygı duruşu yapıldı.

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından, üzerinde 'Mehmet Can Öztürk'ü kaybettik. Türk basketbolunun başı sağ olsun' yazılı pankart açıldı.

Diğer yandan, karşılaşma için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Taraftarların sırt çantasıyla salona girmesine güvenlik gerekçesiyle izin verilmedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :