Başkanlardan Ankara’ya ziyaret

Başkanlardan Ankara’ya ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Meclis Üyesi Abdullah Ünver, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Meclis Üyesi Abdullah Ünver, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkanlar, Kültür Bakanı Yardımcısı Nadir Alparslan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Mustafa Kalaycı, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Abdurrahman Keleş, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Toplu konut idaresi TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti Konya milletvekilimiz Tahir Akyürek, Selman Özboyacı, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Erdoğan ve Kütüphaneler Genel Müdürü Hamdi Turşucuyu ziyaret etti. Aynı zamanda Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Harun Tüfekçi’ye ve Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun’a da ziyaretinde bulundu.

baskanlardan-ankara’ya--(2).jpg

TUTAL’DAN TEŞEKKÜR

Seydişehir’de yapılan ve yapılacak olan projelerin ve çalışmaların da değerlendirildiği ziyaret sonrasında açıklama yapan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sözlerinde  şu ifadelere yer verdi, “Bugün Ankara’da, Seydişehir’de yapmış olduğumuz çalışmalar ve yapılacak olan projeler için bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizin ilçemiz adına, Konya’mız adına hayırlara vesile olacağını temenni ediyorum.” dedi. Seydişehir’de yapılacak olan çalışmalarla, ilçenin prestij kazanacağını söyleyen Başkan Tutal, konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başlatmış olduğu ilçelerle birlikte topyekün kalkınma atağını ilçemize indirgeyerek, mahallelerle birlikle topyekün kalkınma atağını başlattık. Bu çerçevede ilçemizde yapılacak olan çalışmalarımız ve ilçemize prestij kazandıracak projelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Yakın zamanda hayata geçecek, ilçemize prestij kazandıracak projelerimizle birlikte, mahallelerle birlikte topyekün kalkınma atağının belli bir bölümünü gerçekleştirmiş olacağız, Bu projelerimizin hayata geçmesinde emeği geçen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

baskanlardan-ankara’ya--(3).jpg

baskanlardan-ankara’ya--(4).jpg

baskanlardan-ankara’ya--(5).jpg

Etiketler :