Başkan Yaşar'dan bayram mesajı

Başkan Yaşar'dan bayram mesajı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar:- "Ayrışmamız dış güçlerin işine gelir. Birlik olmak ve kendi kendimize yeten ve üreten bir ülke olmamız dış güçlerin oyunlarına gelmemizi de engeller. Dirliğimiz ve üretimimiz en önemli iki hedefimiz olmalıdır"

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ayrışmamız dış güçlerin işine gelir. Birlik olmak ve kendi kendimize yeten ve üreten bir ülke olmamız dış güçlerin oyunlarına gelmemizi de engeller. Dirliğimiz ve üretimimiz en önemli iki hedefimiz olmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Yaşar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların birlik ve beraberliğin öneminin daha çok idrak edildiği özel günler olduğuna dikkati çekerek, "Ülkemiz sıkıntılı ve sancılı bir süreçten geçiyor. Yaşadığımız tüm sıkıntılar bir an evvel iç barışı, huzuru, birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis etmemiz gerektiğini bize gösteriyor." ifadesini kullandı.

Bayramların, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatta daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygularına yer verilmesinin bir kez daha düşünülmesi için önemli fırsatlar olduğunu belirten Yaşar, Kurban Bayramı'nın yardımlaşma ve paylaşmanın ifadesi olduğunu aktardı.

Ülke içinde sağlanacak birlik ve beraberliğin dünya çapında da güçlü bir ülke olmanın yolu olduğunu kaydeden Yaşar, "Ayrışmamız dış güçlerin işine gelir. Birlik olmak ve kendi kendimize yeten ve üreten bir ülke olmamız dış güçlerin oyunlarına gelmemizi de engeller. Dirliğimiz ve üretimimiz en önemli iki hedefimiz olmalıdır." ifadesini kullandı.

Başkan Yaşar, Kurban Bayramı öncesi Yenimahalle Belediyesinin, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri ve kurbanlarını sağlıklı bir şekilde kesebilmeleri için gerekli önlemleri aldığını belirtti.

Yaşar, şunları kaydetti:

"Kurbanlık satışları ve kesimleri için en temiz ve en modern alan olan Yakacık Kurban Pazarımızda her şey hazır. Kurban satış yerimizde otopark sorunu yaşanmaması için gün boyu servislerimiz alanda hizmet verecekler. Kurban Bayramı dolayısıyla arife günü vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için mezarlıklarımızın temizlikleri yapıldı. Aynı zamanda bayram namazı için tüm camilerimizi de bayrama hazırladık. Öte yandan, bayram alışverişlerinizi rahat bir şekilde yapabilmeniz için zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini sürdürüyor. Kısacası Yenimahalle bayrama hazır. Şimdi buruk da olsa bir bayramı daha hemşehrilerimle birlikte kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken Kurban Bayramı’nın insanlığa, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :