Başkan Tutal'ın Polis Haftası Kutlama Mesajı

Başkan Tutal'ın Polis Haftası Kutlama Mesajı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Her türlü zorluğa göğüs gererek can ve mal güvenliğinin  sağlanması için büyük görevler üstlenen Emniyet teşkilatının 173 yıl dönümünü kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türk polisinin toplumun güven ve takdirini kazandığını kaydetti.
Emniyet Teşkilatının kuruluş yıl dönümü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Tutal;  “173 yıldan bu yana eğitimli personeli ile günümüz teknolojisine ayak uydurarak, ülkemizin en başarılı kurumlarından olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında, göz dolduran bir kurum olmuştur. Devletimizin, milletimizin bölünmez bütünlüğünü,  halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz.
Emniyet teşkilatımız, bir taraftan güvenlik ve huzuru sağlamak için büyük bir emek sarf ederken, diğer taraftan toplumun ahlaki yapısının bozulmaması ve bireylerin topluma faydalı olması yönünde ciddi manada katkı sunmaktadır. 
Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, 4-10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum. Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek, şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu, başarılı bir hayat diliyorum” dedi.