Başkan Tutal'dan Hastalara Moral Ziyareti

Başkan Tutal'dan Hastalara Moral Ziyareti

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulunarak hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti

Hastanede tedavi gören hastaların hatırlarını soran Tutal, geçmiş olsun dileklerini sundu.

Tutal, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, toplumun tüm kesimleriyle belli aralıklarla bir araya gelerek dertlerini dinleyip çözüm ürettiklerini belirtti.

 

resim5367.JPG

baskan-tutaldan-hastalara-moral-ziyareti--(3).jpg

Halkla iç içe olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tutal, "Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugüne kadar hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Allah hastalarımıza, en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Rahatsızlıklarından dolayı hastalarımız yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Biz de onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Elhamdülillah hastanelerimiz ,doktorlarımız,sağlık çalışanlarımız hastalarımızın sağlığıyla yakından ilgileniyorlar.  Bütün hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum"dedi.

Başkan Tutal, geçmiş olsun dileklerini ilettiği hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Belediye hizmetlerinden kalan zamanlarını ziyaretlere ayıran Başkan Tutal'a, hasta ve hasta yakınları memnuniyetlerini ileterek teşekkür etti.

baskan-tutaldan-hastalara-moral-ziyareti--(4).jpg