Başkan Tutal'dan esnaf ziyareti

Başkan Tutal'dan esnaf ziyareti

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte taksi durağını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Tutal, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ederek, istek ve taleplerini dinliyor.  Muallimhane Camii yanında bulunan Konak taksi durağında taksici esnafıyla buluşan Başkan Tutal, amaçlarının Seydişehir'e hizmet olduğunu bu yönde çalışmalarına devam edeceğini kaydetti. Seydişehirli hemşehrileri ile her fırsatta istişare  de bulunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal " Esnafımızın ve vatandaşlarımızın talepleri, fikirleri bizim için önemli. Biz hemşehrilerime hizmet için buradayız. Belediyecilik sadece alt yapı, su, kanalizasyon, park ve yeşil alanla olmuyor. Her konuda hizmet ederek gönüllere girebilmek. Her zaman halkımızla iç içe hizmet için çalışıyoruz. Seydişehir'de gerçekleştirdiğimiz güzel ve kalıcı hizmetler bizi mutlu ediyor." dedi.

BAŞKAN TUTAL, HALK ZİYARETLERİNDE

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her fırsatta yaşlıları evlerinde çat kapı ziyaret ederek Seydişehirlilerle  ile bir araya gelmeye devam ediyor. Çalışma saatlerinin dışında yaşlı ve engellilere vakit ayıran Başkan Tutal, ev ziyaretleri kapsamında kırsal ve merkez mahallelerde bulunan vatandaşları ziyaret ederek onlarla birlikte sohbet etti.

Başkan Tutal, Hacıseyitali Mahallesinde Mevlüt Polat'ı Kızılcalar Mahallesinde Şeref  Koçak'ı,  Ulukapı Mahallesinde  ise Bedriye Korkmaz'ı evinde ziyaret ederek yaşanmış hikayelerini dinledi. Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesinin sosyal belediyecilik noktasında örnek bir belediye olduğunu, yaptığı ziyaretler ile vatandaşların sorunlarını dinlediğini kaydetti. "Seydişehir için çalışıyoruz" sloganı ile hizmetlerini aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek sosyal belediyecilik çalışmalarını da özenle sürdürüyor.  Sağlık ve hastalığın Allah tarafından geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Her birimizin farklı imtihanı oluyor. Hastalık ve sağlık bizler için. Allah size güç ve sabır versin. Sizin desteğiniz ve bakımınız sayesinde Mehmet amcamız hayatını sürdürüyor. Sizler için yapabileceği bir şey olursa biz her zaman hazırız" diye konuştu. Başkan Tutal’ın bir sonraki durağı Bedriye Korkmaz oldu.

Kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bedriye Korkmaz , "Allah senden razı olsun. Atan anan nur içinde yatsın.Sen bizim ayağımıza geldin, kapımızı açtın. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Recep Tayyip Erdoğan’ı da başımızdan eksik etmesin. Ömrü devleti çok olsun" şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Sizler bizim için en büyük değerlerimiz, eli öpülesi büyüklerimizsiniz. Sizlerin duaları ile bizler ayakta duruyor, başarılı oluyoruz. Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin "şeklinde konuştu.