Başkan Tutal hastalara kandil ziyaretinde bulundu

Başkan Tutal hastalara kandil ziyaretinde bulundu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Mevlit Kandili nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek kandillerini kutladı.

Mevlit Kandili nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesin de tedavi gören tüm hastaları tek tek gezen ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Tutal, hastalara ‘karanfil’ dağıtarak Mevlit kandillerini kutladı.  Başkan Tutal'ın hastane ziyaretinde Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz, Hastane Müdürü Abdullah Ağılcı ve Müdür yardımcısı Özgür Demirbaş hazır bulundu.

Mevlüt Kandili münasebeti ile Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun ve kandil kutlaması yaptıklarını kaydeden Başkan Tutal; Hazreti Peygamberin dünyaya teşriflerinin yıldönümü. Bu vesile ile Seydişehir Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Gerek hastalarımıza, gerekse hasta yakınlarımıza hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, hem de kandillerini kutladık Hastanemizin eksiklerini de Başhekim Yardımcımız, hastane müdürümüzle ile birlikte değerlendirdik. Her iki konum içinde verimli oldu. Ben hastane yöneticilerimize teşekkür ediyor hayırlı kandiller diliyorum "dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz; sağ olsun başkanım kandillerde, bayramlarda bu tarz önemli günlerde sosyal sorumluluk ve şehri eminimiz olarak her zaman üzerine düşeni yaptı. Hastanemizin diğer eksiklikleri konusunda da istişare yaptık. Bugüne kadar yapması gereken yardımı her türlü sağladı. Bundan sonrada yanımızda olacağını ifade etti. Ayrıca hastalarımıza ziyareti ile moral ve motivasyon konusunda destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyor, hayırlı kandiller diliyorum" şeklinde konuştu.  Başkan Tutal'ın sürpriz ziyaretinden  büyük memnunluk duyduklarını söyleyen hastalar, “Başkanımız böylesine anlamlı bir gecede bizleri unutmamış ve ziyaretimize gelmiş. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.