Başkan Tutal, Eti A.Ş Çalışanları  İle İstişare Toplantısında Buluştu

Başkan Tutal, Eti A.Ş Çalışanları İle İstişare Toplantısında Buluştu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Çelik İş Sendikası üyesi olan Eti Alüminyum çalışanları ile istişare toplantısına katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Seydişehir Belediyesi ve Çelik İş Sendikası tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Başkan Tutal, Belediye faaliyetleri ve proje çalışmalarını anlattı. 
Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çelik İş Sendikası Seydişehir Şubesi Başkanı Ferhat Çelikbaş, Seydişehir Belediyesi Birim Müdürleri ve Eti Alüminyum A.Ş. çalışanları katıldı.
Genç bir kadro ile  vatandaşlara hizmet ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, göreve geldiği günden itibaren seçim vaatlerini  yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.
Çelik İş Sendikası Seydişehir Şubesi Başkan Ferhat Çelikbaş" Seydişehir'e kazandırdığınız projeler ve çalışmalar göz ardı edilemez. Seydişehir'in çehresini değiştirmek adına çalışıyorsunuz. Biz çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Seydişehir’in çehresini değiştirmek üzere 2014 seçimlerinde projelerle geldiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “projelerimizin bir kısmına başladık, bir kısmını tamamladık. Bazılarının inşaatı şu anda devam ediyor. Merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalar yaptık. Bunları sizlerle paylaşalım, yapılması gerekenleri birlikte istişare edelim, bahar dönemi programında kalan çalışmalarımızı tamamlayalım diye buradayız” şeklinde konuştu.

Başkan Tutal"Bizler şehre hizmet veren, burada bulunan tüm kurum, sivil toplum kuruluşu, sendikaların hepsinden şehir ile ilgili fikirlerini alıyoruz ve onlarla istişare ediyoruz. Bugün burada da sizlerle bir araya gelerek sizlerin talep ve isteklerini alacağız. Seydişehir'in çehresini değiştirecek projelerimizi hayata geçiriyoruz. ilk 3 yıl Ankara , Konya , Seydişehir üçgeninde çok yol kat ettik. Projelerimizi hayat geçirebilmek için. Katma değeri olan bir çok arsayı  Belediyemize kazandırdık.Buraya oteller ve fabrikalar yapmaya çalışıyoruz. Sizler, çocuklarınız ,kardeşleriniz çalışacak termal otellerimizde. Seydişehir'de her taraf  şantiye gibi,  çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmetlerimize devam ediyoruz. Yaklaşık üç ay önce kırsal mahallelerimizde başlattığımız Hasbihal programımızda sona geldik. Merkezde üç mahallemiz kaldı.Mahalle sakinlerimizle istişare ettik, talep ve isteklerini dinledik. İlgili birim müdürlerimiz vatandaşlarımızın taleplerini isteklerini not aldı. Ekiplerimiz çalışmalarına başladı.Sizlerin de talep ve istekleri alarak , çalışmalarımıza bunları da dahil edeceğiz. " dedi.
Eti Alüminyum A.Ş çalışanlarına  yapmış olduğu hizmetleri sunum eşliğinde aktaran Belediye Başkanı Mehmet Tutal, program sonunda işçilerin talep ve isteklerini alırken, bir süre sohbet etti.

Program sonunda Eti Alüminyum A.Ş çalışanları Başkan Tutal'a Seydişehir'e kazandırmış olduğu projeler ve yatırımlardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

baskan-tutal,-eti-a.s-calisanlari--ile-istisare-toplantisinda-bulustu-(2).jpg