Başkan Tutal: Eski ne varsa yeniledik

Başkan Tutal: Eski ne varsa yeniledik

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘Seydişehir'de eski ne varsa kaldırdık, yerine daha yeni, daha modern tesisler yaptık.

Eski cezaevi, eski meteoroloji, eski garaj, Komek Binası, itfaiye binası, halk kütüphanesi, makine parkı Amirliği, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Tarım Müdürlüğü Binasını yıkıp yerine Seydişehir’e yakışır binalar inşa ediyoruz’ dedi.

“MODERN OTOPARK”

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçenin en büyük sıkıntılarından biri olan otopark sorununu çözdü. Sadi Irmak Caddesi üzerinde bulunan Eski Cezaevi yeni yerine taşınması ile bina atıl ve metruk bir hale dönüşmüştü. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Adalet Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda bu alanın otopark için uygun olduğu kanısına vardı.

İlçede yaşanan otopark sorunundan dolayı vatandaşlar araçlarını park etme konusunda büyük sıkıntı yaşıyordu. 6 bin 100 metrekarelik bu alanı, ücretsiz otopark için dizayn ettiren Başkan Tutal, vatandaşların takdirini aldı.  

“ESKİ GARAJ TİCARET VE KONUT PROJESİ”

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, uzun yıllar harabe halinde olan eski garaj bölgesinin artık bir ticaret merkezine dönüşeceğini belirtti. İçerisinde şehrin dokusuna uygun alışveriş merkezleri, kafeterya, şehir meydanı, iş yerleri, restoran ve modern konutlar barındıracak.

baskan-tutal-eski--(2).jpg

“KOMEK”

Seyitharun İş Merkezinde faaliyetlerine devam eden, Eski KOMEK binası yıkıldı. Seydişehir Belediye binası arkasında bulunan alana yeni KOMEK binası inşa ediliyor. Yeni KOMEK binasının vatandaşlara bilgi, beceri, nitelik kazandırma ve ev ekonomisine katkı sağlama noktasında önemli desteği olacaktır.

“MODERN İTFAİYE BİNASI”

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, herhangi bir kaza veya yangın anında hızlı bir şekilde müdahale etmek, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak ve itfaiye personelinin daha sağlıklı bir ortamda daha verimli çalışabilmesi için eski itfaiye binasını yıkıp, yerine Modern İtfaiye Binasını inşa etti. Bu yıl içerisinde hizmete geçecektir.

“HALK KÜTÜPHANESİ”

Seydişehir Belediyesi, 1956 yılından bu yana hizmet veren Seydişehir Halk Kütüphanesini yıkarak yerine yeni bir kütüphane binası inşa ediyor. Çocukların ve gençlerin erken yaşlarda kültür ve sanat eğitimi almaları sağlanacak.

“MAKİNE PARKI”

Seydişehir Belediyesi, uzun yıllar hizmet veren makine parkı binasının eski ve hantal yapısını ortadan kaldırarak, modern çalışma alanları oluşturdu. Makine Parkı Amirliği hizmet binası ile verimliliğin ve üretimin artırılmasını sağladı.

“HALK EĞİTİM VE MİLLET PARKI”

İlçe Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Binaları yıkılarak, yerine modern Millet Parkı’nı inşa etti. Park içerisinde; Süs Havuzları, Bitkisel Peyzaj alanları, Modern Kent Mobilyaları, Çocukların vakit geçirebileceği oyun grupları bulunuyor.

Etiketler :