Başkan Tutal Değirmenci Mah. sakinleriyle iftar açtı

Başkan Tutal Değirmenci Mah. sakinleriyle iftar açtı

Değirmenci Mahallesi sakinleri, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la iftar yemeğinde bir araya geldi

 7 den 77 ye her yaştan katılan mahalle sakinleri Başkan Tutal'ı coşkuyla karşıladı.İftar programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti ilçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetimi ile birlikte Belediye Encümen üyeleri katıldı.

Mübarek bir ramazan akşamında değirmenci sakinleri ile bir arada iftar açmanın gurur verici olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Uzak mahallelerimizde genellikle çocuklara yönelik programlar yaptık. Değirmenci mahallemizde de sizlerle birlikte iftar yapmak ve çocuklara yönelik program düşünmüştük, fakat katil İsrail, Gazze’deki Müslüman kardeşlerimizi, özellikle çocuklarımızı son on gündür katletmekte. Bundan dolayı eğlence programlarını iptal ettik.’’dedi.

Mahallenin tamamını iftar yemeğinde gördüğünü belirten Başkan Tutal;” Bizim inancımızda insanları renk olarak, ırk olarak, cinsiyet olarak, makam olarak, mevki olarak ayırmak yok. Allah katında insanların hepsi eşittir. Ancak takva sahipleri; Allah ‘a yakın olanlar üstündürler. Allah’a yakın olanların kimler olduğunu da ancak yaratıcı kendisi bilir. Bizim için bir ayrım yapmak söz konusu değil. Sizleri seviyoruz. Yerel seçimlerde bizlere destek verdiniz. Göreve yeni başladık. Önümüzde uzun bir zaman dilimi var. Mahallenin eksikleri, sizlerin sıkıntıları noktasında yanınızda olduk. Olmaya da devam edeceğiz. "Şeklinde konuştu.

 Peygamberin ümmeti olduğumuzu kaydeden Başkan Tutal; "Ehlibeyti hepimiz seviyoruz. Hz. Ali’yi, Hz. Fatma’yı her Müslüman'ın sevme mecburiyeti vardır. Çünkü Peygamber böyle emretmekte. Bunun için birbirimizden bir farkımız yok. Sizleri Allah için seviyoruz. Hepinize afiyet olsun." dedi.