Başkan Tutal, 'Allah gülen yüzlerinizi soldurmasın'

Başkan Tutal, 'Allah gülen yüzlerinizi soldurmasın'

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seyidharun Mahallesinde yaşayan yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine giderek onlara moral verdi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seyidharun Mahallesinde yaşayan yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine giderek onlara moral verdi. İlk olarak Necdet - Nesibe Telli çiftini evlerinde ziyaret eden Başkan Tutal, daha sonra Ahmet -Hasibe Doğan çiftini ziyaret ederek, yaşlı ve hasta vatandaşların taleplerini de dinleme imkanı buldu.  Evlerinde ziyaret ettiği, ihtiyaçlarını, isteklerini, hal ve hatırlarını soran Belediye Başkanı Tutal, “Sizlerin hayat tecrübeleri de bizler için çok önemli.Şükürler olsun kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsunuz.  Hayatımızın her alanında hayatımızın her alanında sizlerin duasına, destek ve tecrübelerine ihtiyaç duymaktayız. Sizler bizim her zaman başımızın tacısınız. Ne zaman bizlere ihtiyaç duyarsanız telefonumuz 24 saat açık arayıp yardım isteyebilirsiniz, ben ve çalışma arkadaşlarımız her zaman size hizmet etmeye hazırız.Allah gülen yüzlerini soldurmasın. Ayrıca  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

baskan-tutual-(3).jpg

AHMET DOĞAN: EVİMİZE GELDİNİZ HOŞ GELDİNİZ

Sağlıklı olmanın en büyük nimet olduğunu kaydeden Ahmet Doğan, “Yaş kemale erdi. Çocuklarımız var, ama şehir dışındalar. Vakit buldukça bizi de ziyaret ediyorlar ve yardımcı oluyorlar. Allah razı olsunlar. Bazen bazı şeyleri unutuyorum  ama yinede bulmaca çözmekten vazgeçmiyorum. Devletimizden Allah razı olsun. Allah senden de razı olsun yanımıza geldin, evimizin kapısını açtın , bizleri unutmayıp, bizi ziyaret ettin gönlümüzü aldın. Sen bizi memnun ettin, Allah ‘da seni memnun etsin. Başarıların daim ,yolun açık olsun” dedi.