Başkan Toru’dan yarıyıl sürprizi

Başkan Toru’dan yarıyıl sürprizi

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yarıyıl tatili öncesi Meram’daki özel eğitim okullarını ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ilk olarak Çaybaşı Mahallesi’ndeki Meram Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti. Okuldaki tüm sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilenen Toru, yarıyıl tatilinde resim yapmaları için öğrencilere yağlı boya seti ve tuval hediye etti. Bazı öğrenciler kendilerine yakın ilgi gösteren Başkan Toru’yu kucaklayarak ayrılmak istemediler.

Başkan Toru, daha sonra Karaaslan Aybahçe Mahallesi’ndeki Meram Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Toru’yu mahalle muhtarı Hilmi Serin ve okul yöneticileri karşıladı. Tüm sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Toru, son olarak Kozağaç Mahallesi’nde bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Eğitim ve Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. Meram Belediye Başkanı Toru, bu okulda özel eğitim gören öğrencilerle birlikte resim yaptı, oyun oynadı ve kurabiye yaptı. Okul yönetimi, her zaman kendileriyle yakından ilgilenen Başkan Toru’ya plaket takdim etti. Fotoğraf çekmeye meraklı olan engelli bir öğrenci Başkan Toru’nun fotoğrafını çekti. 

“ZİHNİMİZDEKİ ENGELLERİ KALDIRMALIYIZ”

Okul gezilerinden sonra değerlendirme yapan Başkan Toru, “Engelli öğrencilerimizle beraber oyun oynamak, boyama yapmak, onların sevgisini görmek çok güzel. Zaman zaman tekrar ziyaret etmekten mutluluk duyarım. Hepsi çok masum ve iyi niyetli. Zihnimizdeki engelleri kaldırarak onlara daha çok yardımcı olabiliriz” dedi.