Başkan Toru’dan müjde

Başkan Toru’dan müjde

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle istişare toplantıları kapsamında Alavardı, Armağan, Melikşah ve Necip Fazıl Mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Toru, Alavardı Mahallesi’nde bayanlara yönelik olarak projesini hazırladıkları tesisin ihalesini kısa bir süre içinde yapacaklarını müjdeledi.

 

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var’ projesi kapsamında dün akşam da Alavardı, Armağan, Melikşah ve Necip Fazıl Mahallerinin sakinleriyle bir araya geldi. Çarşı Yaka’da düzenlenen toplantıya meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve bu dört mahallede ikamet eden vatandaşlar katıldı.

 “YAŞAM KALİTE VE STANDARTLARINI YÜKSELTİYORUZ”

Alavardı Mahallesi’nde bayanlara yönelik olarak bir tesisin projesini hazırladıklarını ve kısa bir süre içinde ihalesini yapacaklarını müjdeleyen Başkan Toru, bu bölgelerde yapılan asfalt, parke ve bordürle ilgili çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Başkan Toru, “Alavardı Mahallesi’nde 11 bin 114 metrekare parke, bin 300 metretül bordür, 2 bin 900 metrekare sıcak asfalt çalışmamız oldu. Yine 2015 yılı içinde Armağan Mahallesi’nde 420 metrekare sıcak asfalt, 170 metretül bordür, 200 metrekare parke çalışması; Melikşah Mahallesi’nde 8 bin 100 metrekare parke, 2 bin 150 metretül bordür ve 3 bin 500 metrekare asfalt; Necip Fazıl Mahallesi’nde 3 bin 500 metrekare parke, bin 750 metretül bordür ve 6 bin 500 metrekarelik sıcak asfalt çalışması yaptık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bu çalışmaları yaparken, girdiğimiz bir bölgeyi olabildiğince hızlı bir şekilde bitirmeye özen gösteriyoruz. Belediye olarak ekibimizle birlikte halkımıza en iyi hizmeti vermenin derdindeyiz. Çünkü şehir oluşturmak, insanların yaşam kalitesini artırmak ve standartları yükseltmek hepimizin görevidir.”

“TÜRKİYE’Yİ ETKİSİZ KILMAK İSTİYORLAR”

Seçim arefesinde olduğumuz ve ülke olarak farklı bir virajdan geçtiğimize dikkat çeken Başkan Toru, “Türkiye’nin sorunlarına son yüzyılın bütünlüğünde bakmalıyız. Şu anda ortaya çıkan sorunlarımızın çoğunun varlık kökeni büyük ölçüde son yüzyılda geçirmiş olduğumuz dönüşümler, travmalar ve kopuşlardır. Şu anda tarih tekerrür ediyor. Her kalkınma hamlesinden sonra olduğu gibi Türkiye’yi etkisiz kılma, diz çöktürme projesinin ortaya konduğunu tarih bize gösteriyor. Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bu süreci atlatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Vatandaşlar da farklı konulardaki taleplerini Başkan Toru’ya ileterek mahallelerindeki çalışmalardan dolayı da teşekkür ettiler.