Başkan Toru’dan imar vurgusu

Başkan Toru’dan imar vurgusu

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor.

Uzunharmanlar, Tırılırmak, Muradiye ve Kalfalar mahalleleri sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toru, belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların isteklerini dinledi.

 

‘Yerinde tespit, yerinde çözüm’ sloganıyla çalışmalara yön verilen Meram Belediyesi’nde Başkan Fatma Toru, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki gün Uzunharmanlar, Tırılırmak, Muradiye ve Kalfalar mahalleleri sakinleri ile kapalı pazar alanında buluşan Başkan Toru, belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederken, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Programa AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Efe, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

MERAM TARİHİNDE BİR İLK

Uzunharmanlar, Tırılırmak, Muradiye ve Kalfalar mahallelerinde en büyük sorunun imar ve mülkiyet sıkıntısı olduğunu ifade eden Başkan Toru, ‘Meram tarihinde bir ilki başararak bir yıllık süreçte 50 milyon m2’lik alanda imar planlaması gerçekleştirdik.  Planlama çalışmaları özen ve itina isteyen konular. Biz Meram’ın önündeki engelleri aşmak için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde yön verdik ve büyük ölçüde imar planlamaları tamamlandı. Uzunharmanlar, Tırılırmak, Muradiye ve Kalfalar mahalleleri de imar planlamalarının ardından yapılacak yatırımlarla değerli hale gelecek.’ şeklinde konuştu.

Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ise, Meram Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları beğeniyle takip ettiklerini ifade ederken, 1 Kasım’da yapılacak seçimde Türkiye’nin geleceğinin oylanacağını belirtti.

Programın son bölümü soru ve cevap şeklinde geçerken Başkan Toru, istek ve talepleri dinledi.