Başkan Toru’dan Gödene’ye 3 müjde

Başkan Toru’dan Gödene’ye 3 müjde

“Meram´da Ramazan” etkinlikleri, Gödene Mahallesi’nde düzenlenen programla devam etti.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Başkan Fatma Toru, “İhalesi yapılan gençlik merkezinin temeli kısa bir süre içinde atılacak. Kapalı pazarla ilgili proje çalışmamız tamamlanıyor ve onun da ihalesini yapacağız. Ev hanımlarının aile ekonomisine katkı sağlaması amacıyla kurduğumuz Bacıyan-ı Meram Kooperatifi’nin 2. Şubesini Gödene Mahallemizde açacağız” dedi. Meram Belediyesi tarafından düzenlenen “Meram’da Ramazan” etkinliklerinin dün akşamki durağı Gödene Mahallesi oldu. TOKİ 1. Etap pazar yerinde düzenlenen programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Gödene Mahalle Muhtarı Salih Sert ve binlerce kişi katıldı. Tasavvuf müziği konseri, meddah, illüzyon ve orta oyunu gösterisinin yapıldığı programda çocuklara yönelik hediyeli yarışmalar da büyük ilgi gördü.

GENÇLİK MERKEZİNİN İHALESİ YAPILDI

Programda konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Gödene Mahallesi sakinlerine önemli müjdeler verdi. Halkın ihtiyaçlarının karşılanması, daha müreffeh ve standartları daha yüksek ortamlarda yaşaması için ekipleriyle birlikte 24 saat görev yaptıklarına dikkat çeken Başkan Toru, “Altyapısı tamamlanan sokakları asfaltlıyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik olarak Gödene Mahallemizdeki kütüphaneyi 23 Nisan’da hizmete açmıştık.  Ayrıca gençlik merkezimizin de ihalesi yapıldı ve yakında temeli atılacak. Onun da müjdesini vermek istiyorum” dedi.

KAPALI PAZAR MÜJDESİ

Kış mevsimlerinin çok sert geçtiği Gödene Mahallesi’ne bir de kapalı pazar müjdesi veren Başkan Toru, “Gödene Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız kışın çok sert rüzgârlarda pazar alışverişlerini yapmak zorunda kalıyorlar. Yazın sıcaktan, kışın da soğuktan korunarak daha güzel ortamlarda pazar alışverişinizi yapmanız için kapalı pazar yeriyle ilgili proje çalışmalarımız tamamlanmak üzeredir. Onun da ihalesini yapacağız inşallah. Bu yıl içerisinde temelini atarak önümüzdeki yıl tamamlamayı planlıyoruz. Kapalı pazarımız bittiği zaman kışın yağmur, kar ve rüzgârda değil de daha nezih ve sıcak bir ortamda alışveriş yapma imkânına kavuşacaksınız” diye konuştu.