Başkan Toru, Mehmetçikle bir araya geldi

Başkan Toru, Mehmetçikle bir araya geldi

Jandarma Genel Komutanlığı ve Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan "Ana Kucağından Peygamber Ocağına Projesi" Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Çanakkale’de görev yapan askerlere yapılan ikramlarla devam etti.

 Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kabatepe Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek Bacıyan-ı Meram’da yapılan anne yemeklerini askerlere ikram etti.  “Ana Kucağından Peygamber Ocağına” projesi Çanakkale Eceabat’ta bulunan Kabatepe Jandarma Karakolu’nda Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve beraberindeki heyetin ziyareti ile devam etti. Jandarma Genel Komutanlığı ve Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan proje kapsamında ilk olarak Şırnak'ta vatan savunmasını sürdüren Mehmetçiğe, Bacıyan-ı Meram Kadın Girişimci Kooperatifi’nde hazırlanan anne yemeklerinin ulaştırılmasıyla gerçekleştirilmişti.

baskan-toru,-mehmetcikle-bir-araya-geldi--(1).jpg

baskan-toru,-mehmetcikle-bir-araya-geldi--(3).jpg

ANNE ŞEFKATİYLE HAZIRLANDI

Proje kapsamında Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, meclis üyeleri ve Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Çanakkale’de vatani görevini yerine getiren askerleri de anne yemeği ile buluşturdu. Meram Belediyesi bünyesinde bulunan Bacıyan-ı Meram Kadın Girişimci Kooperatifi’ndeki kadınlar, özenle ve anne şefkatiyle hazırladıkları su böreği, sarma, dolma, içli köfte, baklava, turşu gibi yiyecekleri Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümünde Çanakkale’deki ana kuzusu Mehmetçiklere gönderdi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, karavanadaki yemekleri askerlere kendisi ikram ederken anne yemeklerini özlediklerini belirten Mehmetçikler Başkan Toru’ya teşekkür ettiler. Haber Merkezi

baskan-toru,-mehmetcikle-bir-araya-geldi--(4).jpg

 

baskan-toru,-mehmetcikle-bir-araya-geldi--(2).jpg

baskan-toru,-mehmetcikle-bir-araya-geldi--(6).jpg

baskan-toru,-mehmetcikle-bir-araya-geldi--(8).jpg

baskan-toru,-mehmetcikle-bir-araya-geldi--(11).jpg

 

baskan-toru,-mehmetcikle-bir-araya-geldi--(13).jpg