Başkan Öztürk, Kerim Özkul’u tebrik etti

Başkan Öztürk, Kerim Özkul’u tebrik etti

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul’un Genel Başkan Danışmanlığına seçilmesini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını söyledi

Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Konya Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun, AK Parti’nin 2. Genel Başkanlığı’na seçilmesinin ardından, AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Kerim Özkul’un da Genel Başkan Danışmanlığına seçilmesinin Konya olarak müjdesini aldık. Şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Özkul’un Konyalı olması dolayısıyla büyük bir gurur ve mutluluk duyduk. Geçmişte Konya iş dünyamızda hizmet eden bugün ise siyasi arenada hizmetine devam eden Özkul, Konya için önemli görevler yürütmüştür. Kendisinin de iş aleminden gelmiş olması dolayısıyla sıkıntılarımızı yakından takip etmiş, çözüm noktasında projelerimizi dikkate alınmasını sağlamış böylelikle şehrimiz ekonomisinin temel taşı olan özel sektörümüze büyük katkısı bulunmuştur. Özkul, aynı zamanda bugüne kadar Konya’nın gelişimi için yapılan her türlü çalışmada yer alarak görevini hakkıyla yerine getirmiştir. Zorlu fakat bir o kadar da önemli bir göreve soyunan Özkul’un bugüne kadar olduğu gibi bu görevi de en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz.

Bu duygular içerisinde Konya Milletvekilimiz Kerim Özkul’un AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı’nın hayırlar getirmesini temenni ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.”