Başkan Özgüven, Öğretmenlerin Gününü Kutladı

Başkan Özgüven, Öğretmenlerin Gününü Kutladı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven kendisinin yetişmesinde çok büyük emekleri olan öğretmenlerini ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven kendisinin yetişmesinde çok büyük emekleri olan öğretmenlerini ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Başkan Özgüven, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle kendisini yetiştiren öğretmenlerini ziyaret ederek günlerini kutladı. Başkan Özgüven ilk olarak kendisinin bugünlere gelmesinde üzerinde büyük emeği olan rahmetli öğretmeni Celalettin Set'i kabristanda ziyaret ederek mezarına karanfil bıraktı ve dua etti. Özgüven, başta Celalettin Set olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenleri rahmetle andığını söyledi. Başkan Özgüven daha sonra İlkokul Öğretmeni Tahir Alp, Ortaokul Müdürü ve Öğretmeni Ferhat Koyuncuoğlu, Emekli Öğretmenler Besim Süleyman Baş ve Gazeteci-Öğretmen Hasan Can'ı da ziyaret ederek ellerini öptü ve öğretmenler günlerini kutladı. Belediye Başkanı Özkan Özgüven, daha sonra Kuzguncuk İlköğretim Okulunu da ziyaret ederek okuldaki öğretmenlerin günlerini kutladı.

Öğretmenlere çiçek takdim eden Özgüven bu güne özel pasta kesti ve öğrencilerle sohbet ederek çeşitli kitaplar hediye etti.