Başkan Özgüven Neşteri Vurdu

Başkan Özgüven Neşteri Vurdu

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Kapalı Pazar’da yaşanılan gecikmeye istinaden duruma el attı ve gerekli talimatları verdi

Barbaros Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan Pazar Günleri kurulacak olan Kapalı Semt Pazarı’nın çizim çalışmalarına başlandı.

resim634.JPG

Başvuru sürecinde olan Kapalı Pazar yeri için başvuru yapmak isteyen pazarcılar, aranan şartlar ve başvuru formuna Ereğli Belediyesi’nin resmi sitesi (eregli.bel.tr)’nden ulaşabilirler. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Ereğli’miz için önemli bir hizmet olan Kapalı Pazar’ı yoğun çalışmalar doğrultusunda kısa sürede tamamladık. Taş Evler’de kurulan Gülbahçe Pazarı artık Kapalı Pazar’da faaliyet gösterecek. Yaklaşık 4 Milyonluk bir yatırım olan Kapalı Pazar’da özellikle pazarcı esnafımızın kendi içlerinde ortak hareket edememelerinden dolayı süreç uzadı. Bunu düşünüp gereken adımları atarak neşteri vurduk. Başvuru yapmak isteyen pazarcılarımızı bekliyoruz ve en kısa zamanda Kapalı Pazar’ı faaliyete geçireceğiz. Böyle değerli bir yatırıma Ereğli olarak sahip çıkmalı ve bu konuda duyarlı olmalıyız. Şehrimize önemli hizmetleri kazandırmak için canla başla çalışıyoruz. Bu noktada hemşehrilerimizin desteği çok önemli bize destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi