Başkan Özaltun'un mahalle meclisi toplantıları sürüyor

Başkan Özaltun'un mahalle meclisi toplantıları sürüyor

Beyşehir Belediye Başkanlığı'nın yeni mahalle olan yerleşim merkezlerine yönelik mahalle meclisi toplantıları sürüyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un mahalle meclisi...

 Beyşehir Belediye Başkanlığı'nın yeni mahalle olan yerleşim merkezlerine yönelik mahalle meclisi toplantıları sürüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un mahalle meclisi toplantısı düzenlediği son adres Yenidoğan Mahallesi oldu. Bir düğün salonunda toplantıya Özaltun, Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, belediyenin birim amirleri ve bazı personeli ile birlikte katıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, vatandaşların aktardığı istek ve sorunları tek tek dinleyen Özaltun, gelen talepler doğrultusunda ilgili birim müdürlerine en kısa çözümü konusunda talimat verdi.

Özaltun, yeni mahalle olan Yenidoğan'da yerleşim merkezine yakışmayan ve tehlike arz eden çok sayıda metruk bina olduğunu, bunlardan 20'sinin yıkımını gerçekleştirdiklerini anlattı.

Bu çalışmalara devam edeceklerini belirten Özaltun, şenlik yapılan alanda önümüzdeki süreçte birtakım iyileştirmeler yapacaklarını, içerisine kameriye ve banklar yerleştirerek vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Evde bakım hizmetlerinden de söz eden Özaltun, bu hizmetten ilçenin dış mahallelerinde yaşayan kişilerin de istifade ettiğini anlattı. Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı bölge müdürlüğünün Beyşehir'e kurulduğu müjdesini de konuşmasında veren Özaltun, asfalt plenti de kurulduktan sonra da kilitli parke ve sıcak  asfalt çalışmaları ile birlikte yerleşim merkezini Konya'ya ve Beyşehir'e daha yakışır bir mahalle haline getireceklerini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı