Başkan Özaltun'dan esnaf ziyareti

Başkan Özaltun'dan esnaf ziyareti

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Özaltun, Beyşehir Sanayi Sitesini ziyaret ederek, burada...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Özaltun, Beyşehir Sanayi Sitesini ziyaret ederek, burada esnafla bir araya geldi.

Ziyaretinde belediyenin çalışmalarını anlatan Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi tamamlanan ve ihaleye çıkması beklenen katlı otopark ve kapalı pazar yeri inşaat çalışmalarının yıl içerisinde başlayacağını söyledi.

Özaltun, kent merkezinde yaşanan otopark sorununun yapılacak katlı otoparkla bir nebze de olsa çözüme kavuşacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Beyşehir’de, kime soracak olursak olun, en büyük sorun 'otopark' diyor. Otopark sorununu her zaman söylediğim gibi bir değil, on tane de otopark yapsanız tamamen ortadan kaldırmak mümkün değil ancak,artık bu konuda günümüzde hat safhaya ulaşan otopark ihtiyacı konusunda bir yerden başlamak gerekiyordu. Beyşehir Belediyesi olarak bu hususta başlattığımız girişimler ve nereye yapılacağı konusunda toplumun tüm kesimleriyle gerçekleştirdiğimiz istişare, anket çalışması ve değerlendirmelerin ardından Hal içindeki mevcut pazar yeri bu konuda en uygun yer olarak tespit edildi. Sonrasında devam eden süreçte ise Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanan katlı otopark ve kapalı pazar yeri projesi tamamlandı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :