Başkan Kurt'tan Memleket'e ziyaret

Başkan Kurt'tan Memleket'e ziyaret

Konya Demir ve Emsali Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt ve yönetim kurulu üyeleri Memleket'e ziyarette bulunarak Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ünver ve Haber Müdürü M. Ali Elmacı'ya gündem ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz ay yapılan Genele Kurulda Konya Demir ve Emsali Sanatkârlar Odası Başkanı seçilen Mehmet Yüksel Kurt üyelerinin haklarını korumak ve Konya ekonomisine katkı sağlamak adına çalışmalara hızlı başladı.

KALİFİYE ELEMAN SORUNU ÇÖZÜLMELİDİR

Alanlarının riskli meslek grupları arasında yer aldığını ifade eden Kurt, "bu konuda çalışmalarımızı başlattık, en kısa zamanda projelerimizi ilgili mercilere sunarak gerekli adımları da atacağız" dedi. Mesleklerinin en büyük sıkıntısının kalifiye eleman olduğunu da anlatan Başkan Kurt, Kalifiye eleman sıkıntımızın büyük çoğunluğu Suriyeli işçilerle çözmeye çalışıyoruz ama bu konuda da kalıcı çözümler üretmek adına ilgili alanda meslek liselerinin açılması gerekir. Bunun için de girişimlerimiz olacaktır" ifadesini kullandı.

YEREL BASIN ÖNEMLİ

Ziyarette yerel basının önemine de değinen Konya Demir ve Emsali Sanatkârlar Odası Başkanı seçilen Mehmet Yüksel Kurt, bütün girişimlerimizde sesimizi ancak basın aracılığıyla duyurabiliriz. Memleket gazetesi bu anlamda Konya'da büyük sorumluluk üstleniyor. Tüm ekibe teşekkür ediyor ve yeni yerinizde başarılar diliyorum" derken Ünver ve Elmacı da Başkan ve ekibine ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisi ve ekibine görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Başkan Mehmet Yüksel Kurt'un yanısıra Başkan Vekili Bekir Karataş ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kırelli yer aldı.

Servet R. Çolak-Memleket


demirciler-ziyaret--(1).jpg