Başkan Kılca, Kent Konseyi Gençlik Meclisi’yle buluştu

Başkan Kılca, Kent Konseyi Gençlik Meclisi’yle buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin yeni ve bugüne kadar görev yapmış başkanlar ile yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

Karatay Belediyesi’nin gençlere ve eğitime yönelik hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi veren Başkan Kılca, “Hedefimiz, hayata geçirdiğimiz projeler ile hizmetler vesilesiyle ilçemizdeki 70 bin öğrenciye ve bütün gençlere bir şekilde dokunabilmek. Bunun için de gelecek nesillerin yetişmesine ve gelişmesine çok özel bir önem veriyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Meclisi’nin yeni ve bugüne kadar görev yapmış başkanlar ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi’nin gençlere ve eğitime yönelik yatırımları hakkında bilgi alışverişine bulundu ve önümüzdeki dönemlerde hayata geçirilebilecek yeni projeler için gençlerle istişareler yaptı.

GELECEK NESİLLERİN YETİŞMESİNE ÖZEL BİR ÖNEM VERİYORUZ

Kılca, göreve geldikleri günden bu yana gençliğe, eğitime ve gelecek nesillerin iyi yetişmelerine büyük önem verdiklerini belirterek özellikle de eğitim konusuna özel bir önem verdiklerini aktardı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Neredeyse her gün eğitimle ilgili yeni projeler ve protokoller yapıyoruz. Karatay Yaz Spor Okulları, Büyükşehir Belediyemizle yürüttüğümüz eğitim kampları, STK’larla hayata geçirdiğimiz çeşitli projeler, ilkokula başlayan tüm Karataylı çocuklara okul çantası ve kırtasiye desteği ile Karatay’ın tüm okullarına TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları Kitaplıklarının kurulması, eğitime yönelik ne kadar hassas ve titiz olduğumuzun bir göstergesi. Karatay Belediyesi olarak ilçemizdeki 70 bin öğrencinin her birine bir şekilde dokunmayı, onların eğitimine katkı sunmayı ve geleceğe hazırlanmalarında destek olmayı hedefliyoruz. Bizler bu projeleri ve hizmetleri hayata geçirirken ilçemizin şehrimizin fertleri olan sizlerin görüşlerini, fikirlerini almayı ayrıca önemsiyoruz. Gençlerimize yönelik yeni projelerimizi sizlerle istişare halinde olarak sizlerin eğilimlerini veya önceliklerini göz önünde bulundurarak hayata geçirmeyi istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

baskan-kilca,-kent-konseyi-genclik-meclisi’yle--(2).jpg

ŞEHRİMİZİ TÜM DİNAMİKLERLE BİRLİKTE YÖNETMEYE GAYRET EDİYORUZ

Başkan Hasan Kılca, yeni dönemle birlikte önce Kent Konseyi’nin hemen ardından da Kadın Meclisi’nin toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirtiği sözlerini şöyle tamamladı: “Çünkü bizler şehrimizi tüm dinamiklerle birlikte yöneteceğimizi; gençlere, kadınlara ve şehrimizin her bir bireyine büyük önem verdiğimizi ifade ediyoruz. Bu manada Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne tüm yetkileri verdik ve onlar da yeni yönetimlerini oluşturdular. Ben bu vesileyle önceki dönem başkanımıza ve kıymetli yönetimine teşekkür ediyorum. Gençlik Meclisimizdeki hizmetleri dolayısıyla AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanımız olan Muhammet Fatih Sert ve Karatay Kent Konseyi Başkanımız Abdürrahim Arslan’a da teşekkür ediyorum. Sonuçta bu bir bayrak yarışı. Bizim gücümüz güzelliğimiz de işte buradan geliyor. Önceki dönem başkanımız ile şu anki başkanımız el ele gönül gönüle vererek gençler için neler yapabilirim düşüncesiyle hareket ediyorlar. Bugüne kadar çok güzel çalışmalar ve projeler yapmışlar. Ama biz bir aileyiz ve önceki dönem başkan ile yönetimi yine bizlerle birlikte olacaklar” ifadelerini kullandı.

Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan da kendileriyle bir araya geldikleri için Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ederek şunları söyledi: “17 yıldır ilçemiz çok güzel hizmetler aldı. Bu hizmetleri anlamlı kılan ise insan yetiştirmek gençliği geleceğe hazırlamak. Bu mana da hayata geçirilen hizmetlerimizi yaşatmaya devam ederek gençlerimizle birlikte daha güzel bir gelecek kuracağız. Bu vesileyle bugüne kadar görev yapan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yeni başkanımızı da tebrik ediyorum.”

Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Önceki Dönem Başkanı Mehmet Aydemir, görevini gönül rahatlığıyla Ahmet Babuççu’ya devrettiğini, gençliğin her türlü hizmete layık olduğunu dile getirirken; Gençlik Meclisi’nin yeni başkanı Ahmet Babuççu ise devraldıkları bayrağı daha yukarılara taşımak ve gençlere yönelik projelere destek vermek için yönetimiyle birlikte ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

Programa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan ile AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert’in yanı sıra Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetimi ve merkez ilçe gençlik meclislerinin temsilcileri katıldı.