Başkan Kavuş Meram'ın nabzını tutuyor

Başkan Kavuş Meram'ın nabzını tutuyor

AK Parti'den ikinci kez aday gösterilen Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Sahibata Mahallesi ve Furgan Dede Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'den ikinci kez aday gösterilen Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, saha çalışmalarına hız vererek ilçenin nabzını tutmaya devam ediyor. Sahibata Mahallesi ve Furgan Dede Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Kavuş, vatandaşlarla sıcak bir diyalog kurdu.

Ziyaretlerine Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve İlçe Gençlik Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleşen Başkan Kavuş, esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kahvehanelerden çay ocaklarına, taksi duraklarından esnaf dükkanlarına kadar birçok noktada hemşehrileriyle buluşan Kavuş, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Kavuş, ziyaretleri hakkında şunları belirtti: "Sadece seçim zamanlarında değil, her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Cumhur İttifakı ruhuyla ilçemizi şeffaf bir yönetim anlayışıyla, ortak akılla ve sürekli istişarelerle yönetiyoruz. Bu yaklaşımımızın ilçemize sağladığı hizmetlerin faydalarını görmek bizi memnun ediyor. Bugün de gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz rutin hizmet, istişare ve hasbihal ziyaretleridir. Allah bizleri hemşehrilerimizle hep güzel günlerde buluştursun."

Başkan Mustafa Kavuş'un esnaf ziyaretleri, ilçenin yönetiminde halkla birlikte hareket etme ve ortak aklı esas alma anlayışının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Başkan Kavuş Meram'ın nabzını tutuyor

Başkan Kavuş Meram'ın nabzını tutuyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.