Başkan Kavuş: Geleceğin Meram'ını inşa ediyoruz

Başkan Kavuş: Geleceğin Meram'ını inşa ediyoruz

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gençlerin ilgisiyle geleceği şekillendirme çabalarını vurgulayarak, saha çalışmalarına devam ediyor.

Konya'nın Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gençlerin gösterdiği ilgiyi memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, geleceğin Meram'ını inşa etme çabalarını sürdürdüklerini ifade etti. Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçenin yoğun bölgelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Kavuş: Geleceğin Meram'ını inşa ediyoruz

Başkan Kavuş'un, Zafer Yürüyüş Yolu, Gedavet Parkı, Atatürk Caddesi, Alaaddin Bulvarı ve Mevlana Caddesi gibi yoğun noktalarda gerçekleştirdiği ziyaretlerde gençlerin gösterdiği ilgi kendisini memnun ettiğini dile getirdi. Esnaflarla yapılan sohbetlerde ve ailelerle kafelerde geçirilen zamanlarda, gençlerin desteklerini ve ilgilerini hissetmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Gençlik yıllarının geçtiği bu bölgede esnafları ziyaret etmenin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını ifade eden Başkan Kavuş, gençlerin geleceğe yönelik beklentilerini bildiklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda şekillendirdiklerini vurguladı. Gençlerin, geleceğin tohumları olduğunu ve onlara güzel bir gelecek bırakmak için çabaladıklarını söyledi.

Başkan Kavuş: Geleceğin Meram'ını inşa ediyoruz

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ise, Başkan Kavuş'un liderliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerin, şehrin dört bir yanını yatırımlarla donatan Konya Belediyeleri'nin başarılarına bir övgü olduğunu belirtti. Başkanların özverili çalışmalarının, vatandaşların samimi ve sıcak karşılamalarının arkasındaki en önemli etken olduğunu vurguladı ve Başkan Kavuş'un öncülüğünde gerçekleştirilen hizmetler için teşekkürlerini iletti.

Bu görüşmelerin, gençlerin ve vatandaşların beklentilerini dikkate alarak geleceği inşa etme yolunda atılan adımların önemini bir kez daha gözler önüne serdiği belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum