Başkan Kavuş çocukları ağırladı

Başkan Kavuş çocukları ağırladı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meram’ın çeşitli okullarından çocukları ağırladı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Sefa Çocuk Kreşi miniklerini, Meram Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan özel çocukları ve Mehmet Şükriye Sert İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Başkan Kavuş’a günün ilk ziyaretinianaokulu öğrencileri ve öğretmenleri gerçekleştirdi. Anaokulu öğrencilerinin ziyaretinde birbirinden renkli görüntüler yaşandı.

‘ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ EN ÖNEMLİ DİNAMİK GÜCÜMÜZDÜR’         

Minik öğrencilerle tek tek ilgilenen, onlarla sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Başkan Kavuş, öğretmenlerle yaptığı kısa görüşmede, atılan her adımın, hayata geçen her projenin esasında çocuklarımız ve istikbalimiz için olduğunu hatırlatarak, "Çocuklarımız ve genç nüfusumuz yüce milletimizin sahip olduğu en önemli dinamik güçtür. Bizlerin en büyük umudu gelecek nesillerin en iyi şekilde eğitim alması ve nitelikleriyle dünyaya yön verebilmeleridir. Bu yolda en önemli görev ve yük siz öğretmenlerimize düşüyor. Çocuklarımızın mutluluğu ve özgüveni bizim de geleceğimize olan umudumuzu artırıyor.Bu nedenle sizlere teşekkür ediyor ve bugüne kadar sizler gibi bu kutsal görevi layıkıyla yerine getiren öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.  Bizim de bu amaçla yaptığımız her çalışmanın artarak devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ VE ONLARIN AİLELERİNİN HER DAİM YANINDAYIZ”

“Gazi Meclis'imizin açılışı, istiklal mücadelesinin başlamasının 99. yıldönümü sebebiyle gerçekleştirilen kutlamalar çerçevesinde Başkan Mustafa Kavuş’undaha sonraki ziyaretçileri ise Meram Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri oldu. Okulda eğitim gören her özel çocukla ayrı ayrı yakından ilgilenen Başkan Kavuş, eğitmenlerden çocuklar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizim yürüttüğümüz her çalışma, her kesimin hayatlarını daha da kolaylaştırmak ve geleceğe daha güzel bir ülke bırakmak içindir. Özel çocuklarımız ise bu noktada bizim gönlümüzde apayrı bir yere sahipler. Ayrıca, onlarla yakından ilgilenen her anne-baba ve her eğitmen büyük bir takdiri ve teşekkürü hak ediyor. Onların yüklerini hafifletmek ve çocuklarımıza mutlu bir hayat sunmak ‘Şehr-i Emin’lerden biri olarak bizim üzerimizdeki en önemli vazifelerden biridir. Bunun bilinciyle her an yanınızda olmaya, özel çocuklarımızın ve onların ailelerinin sıkıntılarını gidermeye gayret göstereceğiz” 

BAŞKAN KAVUŞ’TAN ÖĞRENCİLERE DESTEK SÖZÜ

23 Nisan kutlamaları çerçevesinde, Meram Mehmet Şükriye Sert İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinden İlyas Eymen Arı ve Eylül Uçar da,Okul Müdürü Ayhan Hatipoğlu ve Müdür Yardımcısı Fahri Doğan ile birlikte Başkan Mustafa Kavuş’u ziyaret ettiler. Başkan Kavuş bu ziyarette makamını Eymen ile Eylül’e bıraktı. Konuşmasıyla herkesi kendine hayran bırakan Eymenve Eylül, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Geleneksel Dalda Düzenleme Minikler Kategorisinde Konya İl Birincisi olduklarını ve Konya’yı 27-28 Nisan tarihlerinde Adana’da düzenlenecek bölge yarışmasında temsil edeceklerini belirterek Başkan Kavuş’tan da destek beklediklerini ifade ettiler. Her iki öğrenci, gördükleri ilgiden ve Başkan Mustafa Kavuş’tan aldıkları destek sözünden dolayı büyük mutluluk yaşadı. Gelen bütün minik ziyaretçilerine çeşitli hediyeler takdim eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaşattıkları büyük mutluluktan dolayı tüm çocuklara teşekkür etti.

baskan-kavus-minikleri--(4).jpg

baskan-kavus-minikleri--(1).jpg

baskan-kavus-minikleri--(2).jpg

baskan-kavus-minikleri--(2).jpeg

Etiketler :