Başkan Karaosmanoğlu’ndan Altay’a ödül

Başkan Karaosmanoğlu’ndan Altay’a ödül

​Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TDBB’nin Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Düzce’de yapılan toplantıya yedi ülkeden konuklar katılırken, yürütülen çalışmalar ve yapılacak projeler üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Düzce’de düzenlenen Türk Dünyası Belediye Birliği (TDBB) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantı önce basın mensuplarının sorularına cevap veren Karaosmanoğlu, “Amacımız, Türk dünyasını birleştirmektir. Dünya’nın çeşitli ülkelerinden binlerce üyemizle Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biriyiz. Türk Dünyasını tanıştırmak, kaynaştırmak ve ticareti geliştirmenin yanı sıra tecrübe paylaşımlarımızla yerel kalkınmayı da sağlamak için çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN ALTAY’A ÖVGÜ

Selçuklu Belediye Başkanı iken Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yönetim Kurulu’nda 2012’den bu güne kadar görev yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a bir teşekkür plaketi vererek teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Uğur Başkanımız inşallah Konya’da her zamanki gibi yine güzel işler yapacak. Kendilerine üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Altay ise, “TDBB üyesi olarak gönül coğrafyamıza hizmet etmiş olmanın büyük mutluluğu her daim yaşadım. Tüm belediye başkanlarıma, özellikle birlik başkanımız ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti. Toplantı gündem maddelerinin değerlendirilmesi ve karara bağlanmasının ardından konuk belediye başkanlarına verilen günün anısına hediyeleşmenin ardından sona erdi. Düzce’de yapılan TDBB Yönetim Kurulu toplantısına Kocaeli’den Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'de katıldı.