Başkan Kale’den Memleket'e ziyaret

Başkan Kale’den Memleket'e ziyaret

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale Memleket Gazetesi’ni ziyaret ederek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

 

 

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar’ı ziyaret etti. Ziyarette, 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler hakkında konuşan Kale, Cihanbeyli’yi en iyi seviyelere getirmeye çalıştıklarını söyledi. Cihanbeyli’ye 4,5 yılda 350 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Başkan Kale, “Hizmet dönemimize; 100 çocuk parkı, 16 sentetik çim saha, 2 Beyler Konağı, 1 Gençlik Merkezi, 1 Halk Eğitim Merkezi ve Spor Salonu, 1 Kültür Evi, 1 Hayvanat Bahçesi ve koru alanı, 66 Hobi Bahçesi,  2 İmam-Hatip Lisesi, 1 Kapalı Pazar Alanı, Kanal Islah projesi ve Kordon Boyu Parkı, 1 Şehir Konağı, 1 TOKİ Projesi, 1 Trafik Eğitim ve Go Kart tesisi, 15 Temmuz Şehitler Parkı ve 15 Temmuz Şehitler Anıtı, 8 Ağaçlandırma Sahası,  9 Camlı Köşk, 9 Hane-i Mevan, 1 Cihan Site, 135 kamelya, 125 km kanalizasyon hattı, 5 Mahalle Konağı, 1 milyon metrekare parke, 7 milyon 240 bin metrekarelik stabilize yol çalışmasıyla toplam 350 milyon liralık hizmeti sığdırdık. Azimle, kararlılıkla, aşkla yürüdüğümüz bu hizmet yolunda önümüze hangi zorluk çıkarsa çıksın ‘her zorlukla beraber bir kolaylık vardır’ müjdesinden aldığımız güçle; bir işimiz bittiğinde hemen diğerine başladık. 4 bin 109 kilometrekarelik bir alanda hizmet vermenin zorluğunu azimle aşarken, bölgemizdeki farklılıkları da vatan sevgisinde birleştirdik. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet anlayışımıza kararlılıkla bağlı kaldık. Birlikten güç, güçten hizmet ürettik” dedi.

Başkan Kale, 31 Mart seçimlerinde de AK Parti’nin Cihanbeyli’ye yatırımlarına devam edeceğini söyleyerek, seçimlerin tüm ülkeye ve Cihanbeyli’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Kale’ye çalışmalarında başarılar dileyen Alemdar, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

baskan-kale-ziyaret--(5).jpg

Etiketler :